Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Julbord företag

Fint julbords dukat.

Kom i julstämning med ett underbart smakrikt julbord för företag. Hos oss på Elite Hotels får hela företaget plats och ni möts av ett klassiskt julbord, fullt med alla julens smaker och dofter. På Elite Hotels tas ni om hand av vår kunniga och trevliga personal och här välkomnas julen på helt rätt sätt. Tillsammans gör vi julen alldeles magisk!

NJUT AV JULENS SMAKER PÅ ELITE HOTELS

Elite Hotels erbjuder en mängd olika julbord för företag i olika städer och platser. I våra mysiga restauranger möter ni julen i den absolut bästa miljön, med alla smaker och dofter som hör högtiden till. Få upplevelser är så gemytliga och trevliga som julbord med företaget och hos oss på Elite Hotels tar vår serviceinriktade personal god hand om er alla. Att välkomna julen tillsammans är en perfekt start på den allra mysigaste högtiden. På Elite Hotels skapar vi nya minnen tillsammans, samtidigt som ni får känna värmen och glädjen som en riktigt klassisk jul innebär. Sill, glögg, köttbullar och skinka är bara början på alla de smaker som hör julen till.

JULBORD MED ÖVERNATTNING PÅ ELITE HOTELS

Boka julbord med övernattning på något av våra Elite Hotels i Sverige. Även perfekta kvällar måste någon gång ta slut, så varför inte göra tiden så lång som möjligt? Med övernattning efter årets julbord blir vistelsen hos oss på Elite Hotels ännu längre och mer minnesvärd. Hos oss sover du gott i bekväma sängar och vaknar upp till framdukad frukostbuffé med både varma och kalla rätter. På Elite Hotels får ni en underbar start på dagen!

Varmt välkommen att boka julbord för företaget hos oss på Elite Hotels och gör årets jul till en högtid ni inte kommer att glömma!