Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Extrajobb i hotellreception och VANA SPA på The Wood Hotel by Elite!

Vi hälsar dig välkommen!
Vi söker dig som vill arbeta extra i vår hotellreception och SPA-reception som med passion, inspiration och omtanke för våra gäster, planeten och kollegor vill jobba på ett av världens mest hållbara hotell - The Wood Hotel by Elite. Vi söker nu efter dig som vill vara med på vår resa att bli största besöksmålet i Norra Sverige.

Om tjänsten

I denna roll kommer du att arbeta i hotell-receptionen och SPA-receptionen. 

Som receptionist ansvarar du för att ge gästen bästa möjliga service och brinner för mötet mellan människor. Du kommer att arbeta i ett engagerat serviceteam i hotellets kärna och därmed få glädjen att vara våra gästers första kontakt och intryck av hotellet samtidigt som det är du som bär ansvaret för känslan när gästerna lämnar oss. Som receptionist har du en hög känsla för service och kvalitet samt ett starkt intresse till merförsäljning. Du ska motiveras av att vända utmaningar till möjligheter – ingen dag på ett hotell är den andra lik.

Vi söker dig som gärna har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. I arbetet som receptionist ingår att ta emot gäster med stor glädje och hög servicenivå. Du trivs att arbeta med gäster, hitta lösningar och ge den allra bästa servicen så att alla våra gäster ska vara nöjda och vilja komma tillbaka till oss. 

Du behöver ha viljan till att ha många bollar i luften samtidigt som din service ut till gäst alltid ska prioriteras och hålla en hög nivå. på vårt hotell tar vi hand om gästerna och ser till att de får en fantastisk upplevelse hos oss.

Kvalifikationer och personlighet

Som person är du ansvarstagande, engagerad, positiv och strukturerad. Du visar på passion, inspiration och omtanke i ditt sätt att vara. Vidare har du god förmåga att kunna prioritera även under stressiga arbetsförhållanden. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning, ytterligare språk är meriterade. Du är lösningsorienterad och kreativ, social och duktig på att kommunicera och samarbeta. Vi vill arbeta med dig som är prestigelös, kan ge och ta feedback, du är en lagspelare som ser på jobbet med både ödmjukhet och glädje. Vi vill kontinuerligt utvecklas och hoppas att du vill vara med och tillsammans med oss driva hotellet framåt. 

Om The Wood Hotel By Elite
Den 14e oktober 2021 öppnade vi upp The Wood Hotel i en av världens högsta träbyggnader. I det 20 våningar höga trähuset har vi 205 moderna hotellrum, en stor kongresslokal för upp till 1200 personer, ett flertal konferens- och mötesrum, tre restauranger, samt skybar med takterrass och ett VANA spa med spektakulär panoramavy. Hotellsatsningen är i topp som en av de mest hållbara hotellbyggnationerna som genomförts i norden. Närheten till naturen, den detaljrika arkitekturen och alla de unika upplevelser som erbjuds gör hotellet till en helt egen reseanledning och porten till en helt ny destination för både nationella men även internationella gäster. The Wood Hotel är ett signaturhotell i en tidlös och stilren design, vårt signum "Less is More" skall inte bara genomsyra hotellets visuella identitet, utan även hela kundresan, verksamheten och den hotellupplevelse gästerna möter redan vid dörren. Hotellet berättar en historia i sina detaljer, i alla de upplevelser som gästerna intar med sina sinnen, med de människor som redan finns i hotellet, men även de som kommer som gäster och besökare. Ledorden är passion, inspiration och omtanke och bygger på den vision vi har att bidra till att göra den samtida gästens vardag både enklare och bättre.

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Varierande mellan 07:00-23.00 vardag och helg
  • Omfattning: Timanställning
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Lön: Enligt avtal
  • För frågor om tjänsten kontakta: Lina Wahlberg, lina.wahlberg@woodhotel.se
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

  1. Är lyhörd
  2. Brinner för service

Fakta om tjänsten

Stad Skellefteå
Hotell
The Wood Hotel Skellefteå
Publiceringsdatum 10 juni
Rekryterande chef David Åberg (david@woodhotel.se)
Sök nu

Till våra spa söker vi serviceinriktade medarbetare som brinner för att ge våra gäster en minnesvärd upplevelse genom att ge riktigt bra service.

Trädtoppar i förgrunden, The Wood Hotel by Elite och vintrig skog i bakgrunden

Om The Wood Hotel Skellefteå

The Wood Hotel by Elite erbjuder en unik hotellupplevelse i en av världens högsta träbyggnader. I det 20 våningar höga trähuset med tillhörande byggnad finns det totalt 205 moderna hotellrum, en stor kongresslokal för upp till 1200 personer, ett flertal konferens- och mötesrum, tre restauranger samt skybar med takterrass. Vårt hotell i Skellefteå har även en fullfjädrad spaanläggning med spektakulär panoramavy.