Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Frukostvärdinna

Vi söker nu servicesstjärnor till vår frukost på Elite Park Avenue. Vi dukar upp vår frukost årets alla dagar och ger vår gäster en förstklassig start på dagen. 

För hos oss är alla gäster hedersgäster!

Vi söker dig på frukost som är en socialt framåt person som fungerar utmärkt i ett snabbt arbetstempo. Du har en känsla för bra service med högt gästfokus, du ser gästen och ger dem en bra start på dagen. Du ska ha lätt för att samarbeta men inte är rädd att stå på egna ben. Eftersom vi har flera matsalar så behöver man ibland stå på egna ben. Det är därför viktigt att du kan planera och strukturera ditt arbete samt kommunicera väl med ansvariga. Vi ser att du är punkligt, ansvarsfull och pålitlig då du är en viktig del av starten på dagen. Det är personalen som gör våra  matsalar till en härlig plats och just nu söker vi dig som är morgonpigg och som är redo för att välkomna våra gäster med ett glatt humör och ett leende på läpparna! Som frukostservis ser vi gärna att du pratar svenska och engelska obehindrat. Vi ser gärna att du har erfarenhet från frukostservering sedan tidigare. 

Du kommer att arbeta med flera arbetsuppgifter bla att duka fram och fylla på frukostbuffén. Plocka undan frukostbuffén och förbered den för nästkommande dag.  Du kommer även att arbeta aktivt i matsalen med att hålla borden rena från disk. Vi serverar kaffe vid borden och assistera självklart gästerna vid deras frågor och önskemål. 

Som medarbetare på Elite Hotell i Göteborg är du en person som brinner för service och värdskap, som förstår att våra gästers helhetsintryck av oss är helt beroende på det bemötande vi levererar. Du förstår vikten av din närvaro, att vara på plats när gästen är hos oss och att stötta dina kollegor i att leverera service i världsklass.

 

Elite Park Avenue Hotel på Avenyn i Göteborg är ett fullservicehotell med 326 rum inklusive ett antal tillgänglighetsanpassade rum. Här finns även en konferens- och festvåning med flexibla lokaler. Hos oss bor affärsresenärer, konferensgäster och andra livsnjutare som uppskattar hotellets helhetserbjudande och vänliga service.

Här hittar du även restaurangen AtPark samt en engelsk gastropub.

 

Ansökan

Vi söker nu dig som vill jobba extra hos oss, framförallt på helger men även vardagar och lov.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

  • Omfattining: Extra anställning vid behov
  • Arbetstid: morgon/dagtid
  • Lön: enligt avtal
  • Start: enligt ök
  • Frågor kring tjänsten: maria.e.eriksson@elite.se
  • Urval sker löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra ifrån dig!

  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Stad Göteborg
Hotell
Elite Park Avenue Hotel, Göteborg
Publiceringsdatum 5 mars
Rekryterande chef Maria Eriksson (maria.e.eriksson@elite.se)
Sök nu

Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Drönarbild över Elite Park Avenue Hotel i Göteborg med Liseberg i bakgrunden

Om Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Elite Park Avenue Hotel på Avenyn i Göteborg är ett fullservicehotell med 326 rum inklusive ett antal tillgänglighetsanpassade rum. Här finns även en konferens- och festvåning med flexibla lokaler. Hos oss bor affärsresenärer, konferensgäster och andra livsnjutare som uppskattar hotellets helhetserbjudande och vänliga service.