Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Bar och Serveringspersonal till The Wood Hotel by Elite

The Wood Hotel By Elite är belägen i Sveriges högsta träbyggnad i centrala Skellefteå. Hotellet ligger i anslutning till Sara Kulturhus med fem scener, konsthall, bibliotek och teater. Hotellet har tre olika restaurangkoncept och ett spa. Vi anordnar stora event konferenser och bröllop mm. Vi är, helt enkelt, en fartfylld arbetsplats i ständig rörelse stora delar av dygnet.

Vi söker nu servicepersonal, både fast och extra till våra olika restauranger och event.
I rollen som service ingår att du i ett team som får hela hotellet att rulla. Ett arbetspass hos oss kan innefatta festvåningsarbete under stora event, enklare barservering i anslutning till konserter, uppbackning av konferensfika i konferensavdelningen, ett frukostpass eller en kväll i en av våra restauranger, Mandel eller Paolos. Arbetet hos oss erbjuder mångfasetterade uppgifter och vi välkomnar människor med olika bakgrund och erfarenheter för att komplettera vårt team och uppfylla Wood Hotels vision i varje led.

Vi söker dig med liknande erfarenhet i vår bransch. Du är en alert person med en fin känsla för service och har en passion för yrket. Tjänsten kräver att du är en lagspelare och är kommunikativ även vid högt tempo. Grundläggande dryckeskunskaper är bonus.

Hos oss får du förmånen att jobba på en arbetsplats med hög puls med många konserter och arrangemang. Vi är en plats där kulturen flödar och som besöks av välkända artister. Vi är ett fantastiskt team med en härlig stämning. Vi erbjuder behovsanställning med goda möjligheter till fast anställning. Arbetstiden följer restaurangernas öppettider och verksamhetens behov vilket innebär att det finns både dag och kvällspass. Hos oss får du möjlighet att jobba i en unik miljö där din talang kommer till användning varje dag. Vi har givet kollektivavtal och tillträde sker enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan.

 

  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Stad Skellefteå
Hotell
The Wood Hotel Skellefteå
Publiceringsdatum 16 augusti
Rekryterande chef Carina Brydling (carina.brydling@woodhotel.se)
Sök nu

Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Fasaden på The Wood Hotel by Elite

Om The Wood Hotel Skellefteå

Upptäck norra Sverige i gränslandet mellan natur och innovation på The Wood Hotel by Elite. Byggt i trä från de lokala skogarna och designat för dig och vår natur. Här erbjuds en unik hotellupplevelse i en av världens högsta träbyggnader. Hotellet erbjuder 205 moderna hotellrum, en stor kongresslokal för upp till 1500 personer, flera konferens- och mötesrum, tre restauranger samt skybar med takterrass. Vårt hotell i Skellefteå har även en fullfjädrad spaanläggning med spektakulär panoramavy.