Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Erfarna Servis & Barpersonal Elite Plaza Heltid

Elite Plaza Hotel i Göteborg - ett unikt boutiquehotell med särskild känsla för personlig omsorg och högkvalitativ service. Till vår matsal Swea Wine & Dine söker vi personal som gärna kan hantera såväl matsalsarbete som bar. Vi hanterar konferenser, a la carte, särskilda middagar för såväl gäster i huset som externa. Arbetstiden är varierad, dag som kväll, vardag som helg.

Vi söker dig som gillar att omge dig med hotellgäster från världens alla olika hörn. Du får dem att känna sig omhändertagna och nöjda i en av Göteborgs vackraste hotellmiljöer. Vi uppskattar en positiv inställning, tidigare erfarenhet och vilja att vara med och bygga ett framgångsrikt matsalsteam. Du drivs av att leverera det där lilla extra och vill gärna vara en del av att vidareutveckla produkten. Du förväntas kunna röra dig fritt mellan bar och matsal då teamet är litet. Och ha skoj på jobbet!

Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande.

Frågor besvaras av Richard Berry, F&B Manager.

  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Stad Göteborg
Hotell
Elite Plaza Hotel, Göteborg
Publiceringsdatum 15 augusti
Rekryterande chef Richard Berry (richard.berry@elite.se)
Sök nu

Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Fina fasaden av Elite Plaza Hotel i Göteborg med träd och spårvagn framför

Om Elite Plaza Hotel, Göteborg

Elite Plaza Hotel, ett unikt boutiquehotell i en elegant palatsliknande byggnad där originaldetaljerna varsamt har bevarats. Våra 127 rum är inredda i en stil som kombinerar internationell och klassisk skandinavisk design.