Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Morgonpigg service stjärna som vill leda vårt frukostteam

 Elite Plaza Hotel Göteborg är inhyst i en palatsliknande byggnad från slutet av 1800-talet. Hotellet är fem-stjärnigt och har 127 rum, konferensrum och sviter samt Swea Wine & Dine samt gastropuben Bishop Arms. Vi söker nu en operativ frukostchef som ska arbeta tillsammans med sitt team för att erbjuda våra gäster från världens alla hörn en riktigt bra start på dagen. 

Vi vill att du har tidigare ledar- och serviceerfarenhet, gärna från premiumhotell och är mycket intresserad av att under dygnets första timmar skapa en riktigt härlig frukostupplevelse, oavsett om gästerna väljer att inta den i matsalen eller på sitt rum för att sätta ytterligare guldkant på sin tillvaro. Du har insikt i personal- och råvaruekonomi och förstår hur viktigt det är att jobba med alla komponenter, presentation, service och utbud för att lyfta upplevelsen. Du stöttar även upp konferensluncher när det behövs. Du tvekar inte för att kavla upp ärmarna och ställa dig i disken, rosta vår egen granola eller baka en kaka till konferensfikat när utrymme finns. Tjänsten rapporterar till vår F&B manager Nicklas Stenström. 

Tjänsten är ett 100% vikariat på minst 12 månader, som innebär såväl vardagar som helger vid behov. 

För frågor om tjänsten kontakta: Nicklas Stenström eller Camilla Nyman. Urval kommer ske löpande.

  Vi ser framemot att höra från dig!

  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

  Fakta om tjänsten

  Stad Göteborg
  Hotell
  Elite Plaza Hotel, Göteborg
  Publiceringsdatum 1 februari
  Rekryterande chef Camilla Nyman (camilla.nyman@elite.se)
  Sök nu

  Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

  Fina fasaden av Elite Plaza Hotel i Göteborg med träd och spårvagn framför

  Om Elite Plaza Hotel, Göteborg

  Elite Plaza Hotel, ett unikt boutiquehotell i en elegant palatsliknande byggnad där originaldetaljerna varsamt har bevarats. Våra 127 rum är inredda i en stil som kombinerar internationell och klassisk skandinavisk design.