Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Bartender extra vid behov till Conventum i Örebro

Mitt i centrala Örebro erbjuder vi på Conventum allt från stora mässor och event till oförglömliga konsertupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar tusentals besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Nu söker vi Bartenders som kan jobba extra vid behov till våra barer på Conventum Arena, Conventum Kongress, Hjalmar Bergman Teatern och Conventum Konferens.

Arbetsuppgifter
Att vara Bartender hos oss är du huvudsakligt ansvarig för servering till gästerna i våra barer.

Du ansvarar för att skapa och servera dryck till våra gäster utifrån önskemål och ge gästerna en härlig upplevelse genom trevligt bemötande och hundraprocentig service. Som Bartender kommer du att få jobba som en del av ett team och samarbeta både med servispersonal och andra Bartenders, men även med Restaurangchef. Tillsammans med dina kollegor ansvarar ni för att skapa en trivsam och trevlig miljö i barerna samt driva och utveckla barerna framåt för att våra barer ska fungera så optimalt som möjligt!

Vem vi söker
Har minst tre års arbetslivserfarenhet som bartender samt god kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat samt har goda kunskaper i engelska. Vi söker dig som är flexibel, har ett öppet sinne, är lyhörd och uppmärksam mot vad som händer runtomkring dig, är bra på att skapa goda relationer och gillar att jobba som en del av ett team. Du är passionerad kring ditt arbete, är prestigelös och sätter gästernas upplevelse i första rummet! Som person är du glad, positiv och social samtidigt som du är ordentlig, självständig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter, såväl i motgång som i framgång.Start: Enligt överenskommelse. Ansökningar behandlas löpande.

Omfattning: Extra vid behov lön enligt överenskommelse.

Arbetstider: kväll och helger

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta vår F&B Koordinator Maria Karlberg på maria.karlberg@conventum.se / 019-7664513


Välkommen med din ansökan!

  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Stad Örebro
Hotell
Conventum
Publiceringsdatum 15 januari
Rekryterande chef Silvester Mujkic (silvester.mujkic@elite.se)
Sök nu

Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.