Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Bartender till Ad Astra by Elite - ett nytt & exklusivt destinationshotell!

Upplev Rivieran 28 minuter söder om Stockholm!

I november 2022 öppnade Elite Hotels of Sweden ett italienskt signatur- & destinationshotell med premiumapproach, beläget i vackra Snäckviken, 28 minuter söder om Stockholm. Snäckviken är en del av Södertälje.

Vi söker nu bartendrar, både på heltid, deltid och på timanställning, till våra olika barer samt restauranger. 

Vi söker dig som har både stor passion och kunskap om cocktails samt vin och som gillar mötet med människor. Som bartender strävar du efter att gästens upplevelse blir betydelsefull och minnesvärd. Du gillar att jobba som en del av ett team, hålla en hög kvalitet och servicenivå även under välbesökta perioder och oförutsägbara händelser. Du kan de klassiska drinkarna och du håller dig gärna uppdaterad med de senaste. Du arbetar tillsammans med ett engagerat och härligt gäng som levererar utmärkt service och bra stämning i en sann teamanda.  

Som person ser vi gärna att du är prestigelös, tydlig, ödmjuk och du är en lyhörd lagspelare. Du är flexibel i ditt sätt att arbeta, med förmågan att snabbt anpassa dig till nya situationer och utmaningar. Du kan hantera gäster med glimten i ögat även om tempot är högt samt att du är social och trevlig. 

Det viktiga för oss är att du har ett brinnande intresse för värdskap och dryck, att du är en teamplayer som intresserar sig för att få helheten att fungera och att du är införstådd med att tjänsten som bartender är en viktig ambassadörsroll i vilken du representerar hela Ad Astra by Elite.

Samarbete mellan kök, matsal, bar och övriga avdelningar på hotellet är ett ledord och ett uttalat måste för att ge våra bar-, restaurang- & hotellgäster en minnesvärd och unik upplevelse.

Hos oss på Ad Astra by Elite får du en utvecklande och stimulerande arbetsmiljö tillsammans med dedikerade, passionerade och yrkeskunniga kollegor.

Tjänsten inleds med en provanställning på sex månader och beräknas sedan gå över till en tillsvidareanställning. 

Varmt välkommen med din ansökan!

  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Stad Södertälje
Hotell
Ad Astra by Elite
Publiceringsdatum 23 september
Rekryterande chef Steffen Sander (steffen.sander@adastrabyelite.se)
Sök nu

Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Välkomnande hotellobby med receptionsdisk, loungemöbler och eldstad

Om Ad Astra by Elite

Upptäck Ad Astra by Elite, ett italienskt koncepthotell och upplevelse där destinationen är resan. Hotellet har handplockat några av Medelhavets absolut bästa pärlor när det kommer till mat, avkoppling och nöjen. Allt från italiensk mat, fantastiskt spa och nöjen så som bio och petanque. Ett brett utbud av vardagslyx, underhållning och en plats att ladda batterierna. Upplev Rivieran 28 minuter söder om Stockholm.

Ad Astra by Elite är ett helt djurfritt hotell, inklusive alla enheter och utomhusmiljöer som La Piazza. Endast ledarhundar undantas från regeln och är välkomna överallt. Inga andra djur tillåts på hotellet.