Hovmästare till At Mollberg

Arbetsbeskrivning

Som Hovmästare på At Mollberg ansvarar du för den dagliga driften.
Du säkerställer vår servicenivå och skapar hög trivsel för våra gäster och vår personal.
Tjänsten innefattar daglig drift, planering, bemanning, utbildning samt utveckling av vår restaurangprodukt. Vi är ett positivt team med hög målsättning vad det gäller kvalité och service. Vårt mål är att skapa en fantastisk produkt för våra gäster.

Personlig profil

Du har en restaurangutbildning i grunden och minst 6 års yrkeserfarenhet av restaurangbranschen. Du har tidigare haft en ledande position inom restaurang och grundläggande kunskaper i ledarskap. Vi tror att du är en inspirerande arbetsledare som leder och utvecklar dina medarbetare.

Du är en positiv och glad person, är professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor. Vi utgår från att du är en person som har lätt för att samarbeta med andra personer och att du är noggrann och ansvarstagande. Du har en utvecklad känsla för förstklassig service, är flexibel och lösningsorienterad.
Du har god ekonomikännedom. Har utbildning inom ansvarsfull alkoholservering. Följer rådande lagar, regler och föreskrifter.

Vi söker dig som:

  • har en positiv och coachande ledarstil
  • har arbetat som hovmästare tidigare
  • har dryckesutbildning alternativt god dryckeskännedom
  • kan erbjuda goda referenser
  • är en social, glad, energigivande och öppen person
  • brinner för det goda värdskapet och personlig service

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Varierande, innefattar kvälls- och helgarbete
  • Varaktighet: Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Augusti
  • Lön: Enligt överenskommelse, kollektivavtal finns
  • För frågor om tjänsten kontakta: Marcus Bolgerth-Operation Manager
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

Passar dig som

  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

  • Stad Helsingborg
  • Hotell/plats Elite Hotel Mollberg, Helsingborg
  • Publiceringsdatum 21 juli
  • Rekryterande chef Marcus Bolgerth (marcus.bolgerth@elite.se)
Sök nu

Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Pampiga fasaden av Elite Hotel Mollberg i Helsingborg
Om Elite Hotel Mollberg, Helsingborg

Elite Hotel Mollberg vid Stortorget i Helsingborg är en upplevelse utöver det vanliga. I en byggnad med anor från 1300-talet finns ett modernt hotell med karaktär, charm och individuella rum. Upplev atmosfären, besök våra uteserveringar, ta en paus på italienska Paolo's, njut av mat och dryck på vackra At Mollberg och ett unikt utbud av öl och destillat på The Bishops Arms.