Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Receptionist på Elite Hotel Mollberg. Extra vid behov inför hösten.

Receptionen är navet på hotellet och ansiktet utåt mot våra gäster. Det är här som både första och sista intrycket skapas. I arbetsuppgifterna ingår in- och utcheckning, merförsäljning, hantering av telefonväxel, bokningar, till viss del konferensservice, receptionsadministration samt allmän förstklassig service till våra gäster.

Vi söker dig som är ett serviceproffs och som har en väl utvecklad känsla för förstklassig service, vilket är en förutsättning för att leverera gästupplevelser på hög nivå. Du är en naturlig lagspelare, ansvarstagande, engagerad och initiativrik. Du har lätt för att lära och du har förmågan att agera med gott omdöme även i lite mer krävande situationer. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Starkt meriterande är om du har erfarenhet av vårat hotellbokningssystem Infor HMS.

För att bli framgångsrik i rollen som receptionist hos oss vill vi att du är nyfiken, modig och engagerad i ditt arbete och skapar goda relationer med kollegorna på de andra avdelningarna. Receptionen har en viktig roll i att vara en spindel i nätet i att säkerställa ett fint flöde mellan avdelningarna och skapa en sammansatt högklassig gästupplevelse.

Intervjuer kommer först och främst ske i augusti pga. semestertider.

  • Arbetstider: Varierad dag- och kvällstid samt helger. Även nätter kan förekommer
  • Omfattning: Extra vid behov
  • Start: Höst och framåt - efter överenskommelse
  • Lön: Enligt kollektivavtal
  • För frågor om tjänsten kontakta: Receptions- & Konferenschef Maria Eriksson, maria.eriksson@elite.se
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, men intervjuer sker under augusti månad.


  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Stad Helsingborg
Hotell
Elite Hotel Mollberg, Helsingborg
Publiceringsdatum 3 juli
Rekryterande chef Maria Eriksson (maria.eriksson@elite.se)
Sista ansökningsdag 11 augusti
Sök nu

Att arbeta i reception innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Pampiga fasaden av Elite Hotel Mollberg i Helsingborg

Om Elite Hotel Mollberg, Helsingborg

Elite Hotel Mollberg vid Stortorget i Helsingborg är en upplevelse utöver det vanliga. I en byggnad med anor från 1300-talet finns ett modernt hotell med karaktär, charm och individuella rum. Upplev atmosfären, besök våra uteserveringar, ta en paus på italienska Paolo's, njut av mat och dryck på vackra At Mollberg och ett unikt utbud av öl och destilat på The Bishops Arms.