Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Kökschef

Wood Hotel by Elite är ett Hotell i hjärtat av Skellefteå och som ligger i anslutning till Sara kulturhus som innehar fem scener, konsthall och teater. Hotellet har 205 rum, Vana spa, restaurang Paolos, restaurang Mandel och restaurang Miss Voon. Hotellet hanterar en stor F&B drift med div event, konferenser, catering, luncher, frukost mm.

Som Kökschef hos oss blir du en mycket viktig medarbetare där du kommer ha ett övergripande ansvar för köket på restaurang Mandel och event. Tillsammans med engagerade kollegor kommer du leda ditt team mot gemensamt uppsatta mål, gärna på ett prestigelöst men tydligt sätt. Vi ser gärna att du sätter laget före jaget. Som ledare är du trygg och har en förmåga att inspirera och motivera. Du har en passion för ditt arbete och är en tydlig ambassadör för hela hotellet. Som kökschef på The Wood Hotel behöver du vara närvarande i det operativa arbetet, du behöver ha ett helhetsperspektiv, kunna leda och delegera. En del av ditt arbete är administrativt därför behöver du vara bekväm, helst ha erfarenhet, att jobba i olika system. Vi ser gärna att du har en tidigare bakgrund som kökschef från liknande verksamhet, gärna från en större restaurang, hotell eller mötesanläggning. Du har haft budget och resultatansvar samt haft personalansvar för ett köksteam. Vi ser också att du har erfarenhet av leverantörskontakter och är en van beställare. Du talar och skriver både på svenska och engelska obehindrat. Eftergymnasial utbildning är meriterande.

Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande och för ytterligare information, vänligen kontakta Carina Brydling, Food & Beverage Manager, carina@woodhotel.se

Praktikaliteter:

  • Arbetstider
  • Omfattning: 100%
  • Start: Höst - efter överenskommelse
  • Lön: Efter överenskommelse 
  • För frågor om tjänsten kontakta: Carina Brydling
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Stad Skellefteå
Hotell
The Wood Hotel Skellefteå
Publiceringsdatum 24 juni
Rekryterande chef Carina Brydling (carina.brydling@woodhotel.se)
Sök nu

Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Fasaden på The Wood Hotel by Elite

Om The Wood Hotel Skellefteå

Upptäck norra Sverige i gränslandet mellan natur och innovation på The Wood Hotel by Elite. Byggt i trä från de lokala skogarna och designat för dig och vår natur. Här erbjuds en unik hotellupplevelse i en av världens högsta träbyggnader. Hotellet erbjuder 205 moderna hotellrum, en stor kongresslokal för upp till 1500 personer, flera konferens- och mötesrum, tre restauranger samt skybar med takterrass. Vårt hotell i Skellefteå har även en fullfjädrad spaanläggning med spektakulär panoramavy.