Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Vi söken en kock till vårt Bankett och Bishops Arms team

 Elite Hotel Savoy är ett mycket anrikt hotell, med den äldsta fastighetsdelen från 1860-talet. Hotellet är i Elite Hotels ägor sedan 1983 och har idag 190 hotellrum i två byggnader. Förutom hotellrum, frukost och Bishops Arms pub så erbjuder vi konferens och middagar i vår festvåning samt senare i höst/vinter öppnar vi även restaurangen.

Elite Hotels består i dag av ett fyrtiotal kvalitetshotell från Malmö i söder till Kiruna i norr. Våra hotell återfinns oftast i unika och varsamt renoverade byggnader där varje hotell har sin egna historia och speciella karaktär. Vår ambition är att förena klassisk stil med moderna trender och skapa en minnesvärd hotellvistelse. Att bo på Elite Hotels skall vara något annat än att bara ta in på ett hotell. Vi vill ge en totalupplevelse och förmedla en känsla av tradition, kvalitet och flärd.

The Bishops Arms är Sveriges ledande kedja av engelska pubar. Vi finns idag på 42 platser från Malmö i söder till Kiruna i norr, och är en del av Elite Hotels of Sweden.


Vårt fokus är att alltid leverera den bästa möjliga service till våra gäster.

Vi ser att du som söker har relevant erfarenhet inom hotell- & restaurangbranschen. Minst 3 års erfarenhet av arbete i kök inom restaurang branschen. Vi ser att du har goda kunskaper inom mat och dryck. Du ska brinna för att sätta gästen i centrum. Du har även god samarbetsförmåga, energi och positiv utstrålning. Viktigt är även att du tycker om att verka i en bransch som står ständigt i vidareutveckling.

Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer. Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.

Ett krav är att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

 Praktikaliteter:

  • Arbetstider: dagar, kvällar och helger
  • Start: Snarast
  • Lön: enligt överenskommelse
  • För frågor om tjänsten kontakta: Geoff Barraclough 0731519114
  • Sista ansökningsdag: Skicka in din ansökan redan idag då vi kommer att behandla ansökningar löpande.

Vi ser framemot att höra från dig!

  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Stad Malmö
Hotell
Elite Hotel Savoy, Malmö
Publiceringsdatum 13 september
Rekryterande chef Geoffrey Barraclough (pubchef.savoy@bishopsarms.com)
Sök nu

Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Fasad av Elite Hotel Savoy med vattnet framför

Om Elite Hotel Savoy, Malmö

Mittemot Malmö C finns anrika Elite Hotel Savoy med unik miljö och vackra rum. Här bor du vid kanalen, nära butiker och nöjen, i ett hotell med vinklar och vrår, kristallkronor och rejäl takhöjd.