Souschef till Conventum i Örebro

Join vårt Köksteam på Conventum i Örebro!

Är du passionerad för matlagning och brinner för att skapa kulinariska upplevelser utöver det vanliga? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! På Conventum, en framstående kongressanläggning i hjärtat av Örebro, söker vi nu en engagerad och kreativ souschef som är redo att ta vårt kök till nya höjder.

Om Oss:

Conventum är stolt över att vara en ledande kongressanläggning i Sverige, ägd och drivs av Elite Hotels of Sweden. Med en unik kombination av moderna möteslokaler och en passion för högklassig matlagning, strävar vi efter att erbjuda våra gäster en oförglömlig upplevelse varje gång de besöker oss. Vår köksmästare, Joppe Sten, är en välrenommerad expert inom sitt område och ledare för ett team som värdesätter kreativitet, samarbete och precision.

Dina Uppgifter:

Som vår nya souschef kommer du att arbeta nära vår köksmästare och vara en nyckelspelare i att utveckla vårt kulinariska utbud. Du kommer att ha ansvar för att leda och inspirera vårt team av kockar, säkerställa hög kvalitet på matlagningen och vara med och skapa menyer som imponerar våra gäster. Ditt arbete kommer att spela en avgörande roll i att säkerställa att våra kunder får en gastronomisk upplevelse som överträffar deras förväntningar.

 

Vi Söker Dig Som:

- Har tidigare erfarenhet av arbete inom restaurang- eller hotellbranschen, gärna med ledande befattningar.

- Är passionerad för matlagning och har en kreativ ådra när det kommer till att skapa nya rätter.

- Trivs med att arbeta i en hektisk miljö och kan behålla lugnet under tryck.

- Är en lagspelare med förmåga att motivera och coacha ditt team till framgång.

- Strävar efter att ständigt förbättra och höja nivån på ditt arbete.

 

Vi Erbjuder:

- En spännande och dynamisk arbetsmiljö i en väletablerad kongressanläggning.

- Möjligheten att arbeta med högklassiga råvaror och modern köksteknik.

- En plattform för din personliga och professionella utveckling inom köksbranschen.

- En chans att vara en del av Elite Hotels of Sweden och deras växande nätverk av framstående anläggningar.

 

Om du är redo att ta ditt kökshantverk till nästa nivå och vara en del av vårt framgångsrika team, ser vi fram emot att höra från dig! 

Elite Hotels of Sweden är en arbetsgivare som strävar efter mångfald och välkomnar alla ansökningar oavsett kön, ålder, bakgrund eller funktionshinder.

För mer information om Conventum, besök vår hemsida

Tillsammans skapar vi minnesvärda smakupplevelser på Conventum – ansök idag och låt din passion för maten blomstra under ledning av vår eminenta köksmästare Joppe Sten!

 

Vid frågor gällande tjänst ta kontakt med Köksmästare Joppe Sten på koksmastare@conventum.se alt 019-7664541, alt Anders Karlsson General Manager - anders.karlsson@conventum.se / 019-7664541

Passar dig som

  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Sök nu

Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.