Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Kockar till Wood Hotel i Skellefteå

Vill du jobba på en fartfylld och kreativ arbetsplats. Nu söker vi nya stjärnor till vårt team. Vi är ett dynamiskt kök och hos oss blir du en viktig medspelare.

Just nu söker vi kreativa kockar som har ett brinnande intresse för matlagning. Vi ser gärna att du är en glad, social och framåt person som fungerar utmärkt i ett, ibland, snabbt tempo. Du har med fördel en känsla för ordning och gillar att jobba i team. Samarbetsförmåga är viktigt men du bör inte vara rädd att stå på egna ben. Särskilt högt värderar vi om du är intresserad av hållbarhet. Det är personalen som gör våra restauranger till en rolig arbetsplats och just nu söker vi dig som gillar att variera dina tider mellan dag och kvällspass. Vi är en arbetsplats som är i ständig rörelse och därför är alla dagar lika viktiga

Wood Hotel by Elite är ett hotell som ligger i anslutning till Sara kulturhus som innehar fem scener med konsthall och teater. Hotellet driver tre restauranger, Miss Voon, restaurang Mandel och restaurang Paolos. Förutom de renodlade restaurangkoncepten så innehar hotellet Vana Spa som ligger på vårat topfloor. Vi anordnar också event, konferenser, catering, luncher, frukost mm till en blandad publik i hotellets och kulturhusets lokaler.

  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Stad Skellefteå
Hotell
The Wood Hotel Skellefteå
Publiceringsdatum 15 augusti
Rekryterande chef Carina Brydling (carina.brydling@woodhotel.se)
Sök nu

Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Fasaden på The Wood Hotel by Elite

Om The Wood Hotel Skellefteå

Upptäck norra Sverige i gränslandet mellan natur och innovation på The Wood Hotel by Elite. Byggt i trä från de lokala skogarna och designat för dig och vår natur. Här erbjuds en unik hotellupplevelse i en av världens högsta träbyggnader. Hotellet erbjuder 205 moderna hotellrum, en stor kongresslokal för upp till 1500 personer, flera konferens- och mötesrum, tre restauranger samt skybar med takterrass. Vårt hotell i Skellefteå har även en fullfjädrad spaanläggning med spektakulär panoramavy.