KÖKSMÄSTARE TILL ELITE HOTEL IDEON

Som köksmästare på Elite Hotel Ideon är du operativ i köket och ansvarar för den dagliga driften, planering av personal, skriva menyer, inventering, inköp och egenkontroll samt att leda personalen på din avdelning.

Du ingår i den gemensamma ledningsgruppen för Elite Hotel Ideon, Elite Hotel Savoy och Elite Hotel Esplanade.

Som person är du ansvarstagande, noggrann, engagerad, glad och positiv. Hos oss är tempot högt så vi ser gärna att du är van att arbeta i högt tempo utan att för den skull minska på kvalitet eller ditt goda humör.

Vidare bör du ha god förmåga att kunna prioritera även under stressiga arbetsförhållanden. Du har förmågan att motivera, inspirera och lätt för att samarbeta då du är en coachande ledare som får alla att dra åt samma håll. Du arbetar resultatorienterad med ett sinne för utveckling. Är driven, självgående och är van att fatta egna beslut, det gör du med en positiv attityd där service och kvalitet är en självklarhet för dig.

Du har flera års erfarenhet av yrket samt intresse för hotell & restaurangbranschen och känner dig redo att ge våra gäster "det lilla extra". Du talar och skriver god svenska och engelska och självklart är du utbildad kock.

För dig är köksekonomi A och O. Du är van vid att göra matkalkyler, lägga budget och prognoser för att kunna följa satta nyckeltal.  

Även kökets egenkontrollsarbete och regler gällande miljö och hälsa är du väl förtrogen med.  

Som matkreatör och i ditt tydliga ledarskap visar du passion, inspiration och omtanke för gästen, dina medarbetare och planeten. Att hålla en hög standard för att leverera matupplevelser i världsklass och vana att jobba med hållbarhetsfrågor är naturligt för dig. Du har vinnarinstinkt, är lösningsorienterad och nyfiken, bra på att kommunicera och med ett högt kommersiellt fokus.

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: varierande
  • Omfattning: 100% tillsvidareanställning. Vi tillämpar sex månaders provanställning
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Lön: Enligt överenskommelse. Vi följer Unionens kollektivavtal.
  • För frågor om tjänsten kontakta: Christian Hatesaul. christian.hatesaul@elite.se
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

Passar dig som

  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

  • Stad Lund
  • Hotell/plats Elite Hotel Ideon, Lund
  • Publiceringsdatum 27 februari
  • Rekryterande chef Christian Hatesaul (christian.hatesaul@elite.se)
  • Sista ansökningsdag 31 mars
Sök nu

Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Fasaden av Elite Hotel ideon med Lund i bakgrunden
Om Elite Hotel Ideon, Lund

Elite Hotel Ideon i Ideon Gateway är ett toppmodernt och trivsamt hotell. Här finns bekväma rum, flexibla konferenslokaler samt gym och bastu. Hotellet är en inbjudande mötesplats i Lund med en restaurang. Ett utmärkt val för såväl barnfamiljer som affärsgäster.