Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Kockar till Elite Plaza Hotel Göteborg

Elite Plaza Hotel på Västra Hamngatan i Göteborg huserar i en palatsliknande byggnad från slutet av 1800-talet och i en härlig ljusgård finns Swea Wine & Dine. I bottenvåningen finns dessutom vår gastropub Bishop Arms. Vi söker kockar som vill vara en del av vårt team. 

Ambitionen i köket är hög. Vi är bortskämda med att få ta hand om mycket krävande hotell- och konferensgäster, bröllop samt göteborgare som vill njuta av vår härliga miljö och goda mat.Vi söker dig som antingen vill arbeta hos oss under sommaren eller på mer permanent basis. Eftersom det är ett litet team finns det chanser att utvecklas inom många olika områden och vi sätter stor vikt vid att vilja vara engagerad tillsammans med vår kökschef i allt från menyplanering till inköp och utveckling.

Välkommen med din ansökan. Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

För frågor om tjänsten kontakta: Martin Fabian

  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

  Fakta om tjänsten

  Stad Göteborg
  Hotell
  Elite Plaza Hotel, Göteborg
  Publiceringsdatum 15 juni
  Rekryterande chef Martin Fabian (martin.fabian@elite.se)
  Sök nu

  Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

  Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

  Fina fasaden av Elite Plaza Hotel i Göteborg med träd och spårvagn framför

  Om Elite Plaza Hotel, Göteborg

  Elite Plaza Hotel, ett unikt boutiquehotell i en elegant palatsliknande byggnad där originaldetaljerna varsamt har bevarats. Våra 127 rum är inredda i en stil som kombinerar internationell och klassisk skandinavisk design.