kock

 

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: varierande
  • Omfattning: deltid
  • Start: löpande
  • Lön: enligt avtal
  • För frågor om tjänsten kontakta: Kristoffer Johansson
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

Passar dig som

  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

  • Stad Jönköping
  • Hotell/plats Elite Stora Hotellet, Jönköping
  • Publiceringsdatum 21 mars
  • Rekryterande chef Kristoffer Johansson (kristoffer.johansson@elite.se)
Sök nu

Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Rött historiskt hotell vid en kanal i centrala Jönköping, Sverige, med folk som promenerar och sitter vid vattnet under en klar himmel
Om Elite Stora Hotellet, Jönköping

Välkommen till Elite Stora Hotellet, en av Jönköpings mest ikoniska byggnader med anor från 1860, vackert beläget intill Vättern. Med ett centralt läge erbjuder vi 167 rymliga och komfortabla rum, många med storslagen utsikt över både sjön och staden.