Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Katten Pelle Svanslös i en trädgård

Det lyxiga Pelle Svanslös-paketet

Överraska familjen med en härlig hotellupplevelse! Vi erbjuder ett lyxigt hotellpaket där barnen får chansen att träffa Pelle Svanslös. Dessutom ingår en tvårätters middag i vår gastropub The Bishops Arms och boende för hela familjen.

Om erbjudandet

Ta med hela familjen till Pelle Svanslös hemstad! Elite Hotel Academia i Uppsala erbjuder ett hotellpaket för hela familjen där barnen får möjlighet att träffa Pelle Svanslös. 
 
Vid incheckning får barnen en Pelle Svanslös-påse med en Pellekatt, pysselbok och kattgodis. Intill receptionen finns det även en lekhörna där barnen kan färglägga teckningar att ta med hem. 

På kvällen ingår en tvårätters middag i vår mysiga gastropub The Bishops Arms. Njut av god mat och dryck i en ombonad miljö innan ni somnar gott i ett av våra fina hotellrum.

Elite Hotel Academia erbjuder rumstyper som passar för alla smaker, vi har allt från mysiga dubbelrum till större familjerum. Skulle det vara fullbokat på våra större rumskategorier erbjuder vi ett extra förmånligt pris för en vuxen och ett barn vid bokning av två hotellrum. 

Träffa Pelle Svanslös på hotellet

22 juli, 29 juli samt 5 augusti mellan 09.00-11.00. 

Ingår i paketet

  • Besök av Pelle Svanslös på hotellet
  • Tvårätters middag
  • Frukost & wifi
Från 1595 SEK/Natt

Skicka en förfrågan till Elite Hotel Academia, Uppsala

Tack för att du kontaktar oss!

Vi hör av oss så snart vi kan.

In- och utcheckning :