Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Njut av sommarlovet på hotell

Bo hos oss under sommarlovet och upplev minnesvärda dagar tillsammans med familjen. Bli medlem och få upp till 25 % rabatt på er vistelse!

Om erbjudandet

Ta med familjen och njut av sommaren på något av våra fina hotell. Upplev en ny stad tillsammans eller semestra på hemmaplan. Vi erbjuder upp till 25 % rabatt för medlemmar och roliga aktiviteter för barnen under hela sommarlovet.

Checka in på något av våra centralt belägna hotell runt om i landet och låt oss få ta hand om er. Hotellen erbjuder extra mycket roligt för de små så som lekrum, pysselhörna och goodiebag på utvalda hotell. Efter en fartfylld dag njuter ni sedan av en god natts sömn i sköna sängar i fint inredda rum. Nästa morgon väntar en härlig frukostbuffé att ladda batterierna med inför dagens äventyr. Oavsett var ni väljer att bo så ingår alltid fritt wifi, vår generösa frukostbuffé och förstklassig service.

Varmt välkommen att njuta av sommaren hos oss på Elite Hotels!

Reser du utan barn rekommenderar vi vårt härliga SOMMARERBJUDANDE

I erbjudandet ingår

  • Upp till 25 % rabatt
  • Medlemsförmåner
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & Wifi
Från 970 SEK/natt
Köping

Hotel Bishops Arms

Stora Gatan 10

Hotel Bishops Arms hittar du i hjärtat av Köping. Vi erbjuder 36 bekväma hotellrum i brittisk-inspirerad stil. Här sover du fantastiskt gott i sköna sängar från Hästens som finns på samtliga rum. På entréplan hälsar vår uppskattade gastropub dig varmt välkommen.

Från
1160