Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Kvinna i utomhuspool med ett glas bubbel i handen
Spa & relax

Vana Spoil Yourself

Unna er en vistelse där ni får njuta av ett härligt boende med en utsökt middag, ett lyxigt besök på Vana Spa och en generös frukostbuffé dagen därpå.

Varva ner och samla energi hos oss på The Wood Hotel i Skellefteå. Checka in och byt om till badrock och tofflor som väntar på rummet samt ett härligt hamamkit. Ta hissen 75 meter upp till Vana spa och njut av ett besök där ert välmående står i fokus i vår lyxiga spaanläggning med en imponerande utsikt över Skellefteås landskap. Sjunk ner i utomhuspoolen, koppla av i någon av våra bastur och njut av något gott att äta och dricka. Efter en rofylld stund väntar en oförglömlig fyrarätters middag (mellanrätter) på vår fantastiska restaurang Mandel. Sov sedan en god natts sömn i sköna sängar i ett av våra fina rum och vakna upp utvilad till en ny morgon. Njut av en generös och lokalproducerad frukostbuffé.

Vana Spa erbjuder även ett brett utbud av välgörande behandlingar för både ansikte och kropp som ni kan lägga till i ert spa-besök. Läs mer och lägg till en härlig behandling till ert besök här!

Bli medlem i Elite Hotels Rewards kostnadsfritt för att boka till bästa pris.

I paketet ingår

  • Boende i dubbelrum
  • Fyrarätters middag
  • Spa-entré inkl. hamamkit
  • Frukost & wifi
  • Lån av morgonrock & tofflor
  • I middagen ingår mellanrätter på restaurang Mandel
Från 1895 SEK/person

Skicka en förfrågan till The Wood Hotel by Elite, Skellefteå

Tack för att du kontaktar oss!

Vi hör av oss så snart vi kan.

In- och utcheckning :