Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Fyra bilder på Henrik Schyffert
Evenemang
Mat & dryck
Nöje & upplevelse

Hotellpaket med Schyffert Forever

Upplev en kväll full av skratt och gourmet på The Wood Hotel by Elite i Skellefteå! Vårt hotellpaket inkluderar en lyxig övernattning, en utsökt 4-rätters middag på Mandel med fyra mellanrätter, biljetter till Henrik Schyfferts efterlängtade standup-turné "Schyffert Forever" och en smakfull frukost.

Om erbjudandet

Skäm bort dig själv och någon du tycker om med en minnesvärd kväll på The Wood Hotel. Henrik Schyffert, en av Sveriges mest mångsidiga och underhållande komiker, gör en efterlängtad comeback till standup-scenen med "Schyffert Forever" 2024. Det är en unik chans att uppleva hans humor och skarpa satir live i Sara kulturhus i Skellefteå den 20 april.

Henrik Schyffert har inte bara etablerat sig som en av landets mest framstående komiker utan har även imponerat som regissör, manusförfattare, skådespelare och producent inom olika underhållningsområden. Med flera banbrytande humorsuccéer, som "I manegen med Glenn Killing" och klassiker som "Nilecity 105,6", är han en av Nöjessveriges mest betydande figurer.

Boka detta exklusiva hotellpaket nu och kombinera en underbar övernattning med en kväll full av skratt och kulinariska höjdpunkter. Ett minnesvärt äventyr väntar, och vi ser fram emot att välkomna till en oförglömlig kväll i Skellefteå!

Ingår i paketet

  • Biljett till showen Schyffert Forever
  • Middag på Mandel med fyra mellanrätter
  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukost & Wifi
Från 1890 SEK/person

Skicka en förfrågan till The Wood Hotel by Elite

Tack för att du kontaktar oss!

Vi hör av oss så snart vi kan.