Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Sångaren i the Wannadies sjunger i en mikrofon på scen och röda lampor lyser upp bakom.
Evenemang
Mat & dryck
Nöje & upplevelse

Hotellpaket med Från Broadway till Duvemåla

Välkommen till The Wood Hotel by Elite, en fristad av lyx och komfort i hjärtat av Skellefteå! Vi är glada att erbjuda dig det ultimata upplevelsepaketet som inkluderar en minnesvärd övernattning, en utsökt 4-rätters middag i vår restaurang Mandel, biljetter till ”Från Broadway till Duvemåla” och en härlig frukostbuffé.

OM ERBJUDANDET

Upplev den hyllade musikalshowen "Från Broadway till Duvemåla", Sveriges mest älskade musikalspektakel när de besöker Sara Kulturhus den 28 september i år. Föreställningen, liknad vid "musikalernas Diggiloo", bjuder på stora röster och känslor från några av landets bästa musikalartister. Sedan premiären 2016 har den charmat över 250 000 åskådare och fortsätter vara en av landets mest populära scenshower. Innan showen serveras ni en fyrarätters middag med mellanrätter i vår restaurang Mandel och efter sover ni gott i krispiga lakan på något av våra mysiga hotellrum.

Missa inte chansen att kombinera en elegant vistelse med en magisk musikalupplevelse hos oss på The Wood Hotel by Elite!

Ingår i paketet

  • Musikalbiljetter till Från Broadway till Duvemåla
  • Fyrarätters middag
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & Wifi
  • Middagen serveras kl. 17.00-19.00
Från 1790 SEK/person

Skicka en förfrågan till The Wood Hotel by Elite, Skellefteå

Tack för att du kontaktar oss!

Vi hör av oss så snart vi kan.