Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
David & Kristina Lindgren.

Julkonsert med David & Kristina Lindgren

Förbered er på en magisk julhelg på The Wood Hotel i Skellefteå! Vårt hotellpaket inkluderar övernattning, biljetter till David och Kristina Lindgrens hjärtevärmande julkonsert på Sara kulturhus, samt vår härliga frukostbuffé.

Om erbjudandet

Vi bjuder på en minnesvärd julupplevelse när David och Kristina Lindgren återvänder till Sara kulturhus med sin omtyckta julkonsert. Denna musikaliska duo har förmågan att skapa en magisk atmosfär och fånga hjärtat av julen. Klassiska jullåtar blandas med personliga favoriter från musikalvärlden. Med sitt karismatiska scenframträdande tar de dig med på en känsloladdad resa genom julens traditioner. För att sätta kronan på verket, uppträder de tillsammans med den lokala Skellefteåkören Trinity, dirigerad av Mattias Lindqvist.

Efter en oförglömlig konsert kan du dra dig tillbaka till The Wood Hotel för en avkopplande övernattning och börja nästa dag med en generös frukostbuffé. Detta paket ger dig chansen att förlänga julglädjen och skapa varaktiga minnen tillsammans med dina nära och kära. Boka nu och gör julen till något alldeles extra!

Ingår i paketet

  • Biljett till Julkonsert med David & Kristina Lindgren
  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukost & Wifi
Från 1445 SEK/person

Skicka en förfrågan till The Wood Hotel by Elite

Tack för att du kontaktar oss!

Vi hör av oss så snart vi kan.