Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Bo Kaspers Orkestar
Evenemang
Mat & dryck
Nöje & upplevelse

Hotellpaket med Bo Kaspers Orkester

Upplev en minnesvärd kväll på The Wood Hotel by Elite i Skellefteå! Vårt exklusiva hotellpaket tar dig med på en musikalisk resa i sällskap med Nordens största liveband, Bo Kaspers Orkester, i deras "In Concert" föreställning. Den 24 februari 2024 intar de scenen på Sara kulturhus, och du har chansen att vara där.

Om erbjudandet

Med över 30 års erfarenhet av att förtrolla publiken med sin unika blandning av jazz, funk, pop, visa och soul, är Bo Kaspers Orkester en garant för en kväll fylld med musikalisk magi. Men kvällen är mer än bara musik. Njut av en gastronomisk upplevelse på vår restaurang Mandel, där våra kockar skapar en utsökt 4-rätters middag med mellanrätter. Efter en natt i något av våra bekväma dubbelrum, vaknar ni upp till en generös frukostbuffé som ger energi för dagen.

Vår exklusiva Bo Kaspers Orkester hotellpaket kombinerar nöje, kultur och lyxigt boende på det mest stilfulla hotellet i Skellefteå. Boka din biljett till en oförglömlig upplevelse redan idag och låt oss ta hand om resten. Det är en kväll du sent kommer att glömma!

Ingår i paketet

  • Biljett till Bo Kaspers Orkester - In Concert
  • Fyra rätters middag med mellanrätter 
  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukost & Wifi
Från 2020 SEK/natt

Skicka en förfrågan till The Wood Hotel by Elite

Tack för att du kontaktar oss!

Vi hör av oss så snart vi kan.