Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Bäddad hotellsäng med sänggavel i sammet

Njut av extra lediga dagar

Under våren och tidig sommar infaller flera högtidsdagar med möjlighet till extra ledighet. Gör det bästa av kommande röda dagar och unna dig en hotellvistelse på något av våra hotell runt om i landet!

Om erbjudandet

Våren och sommarens helger närmar sig och många av de röda dagarna såsom Valborgsmässoafton, Kristi Himmelsfärds, Nationaldagen och Midsommar erbjuder extra ledighet. Varför inte unna dig själv en hotellvistelse och njuta av all den lyx och bekvämlighet som det innebär? Besök en ny stad eller upplev en favoritplats igen för upp till 990 kr per natt som medlem i Elite Hotel Rewards. Elite Hotels erbjuder centralt belägna hotell i flera städer runt om i Sverige med spännande sevärdheter.

Låt solen värma dig på en uteservering, njut av god mat på våra fantastiska restauranger, shoppa eller bara strosa runt och upptäck den stad du besöker. När kvällen kommer sover du i sköna sängar bland lyxiga lakan. Sov ut lite för länge, släpp alla måsten och låt vår generösa frukostbuffé fylla dig med ny energi dagen därpå. Koppla av, du har tid, helgen är lite längre än i vanliga fall. Varmt välkommen!

Se aktuella perioder för erbjudandet under fakta & detaljer. Bli medlem för att ta del av erbjudandet här!

I erbjudandet ingår

  • Medlemserbjudande
  • Boende i vald rumskategori
  • Frukost & Wifi
Från 740 SEK/natt