Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Obäddad hotellsäng med frukostbricka

Njut av extra lediga dagar

Under våren infaller flera högtidsdagar med möjlighet till extra ledighet. Gör det bästa av kommande röda dagar och unna dig en hotellvistelse på något av våra hotell runt om i landet!

Om erbjudandet

Våren helger närmar sig och många av de röda dagarna såsom Valborgsmässoafton och Kristi Himmelsfärds erbjuder extra ledighet. Varför inte unna dig själv en hotellvistelse och njuta av all den lyx och bekvämlighet som det innebär? Besök en ny stad eller upplev en favoritplats igen för upp till 25 % som medlem i Elite Hotel Rewards. Elite Hotels erbjuder centralt belägna hotell i flera städer runt om i Sverige med spännande sevärdheter.

Låt vårsolen värma dig på en uteservering, njut av god mat på våra fantastiska restauranger, shoppa eller bara strosa runt och upptäck den stad du besöker. När kvällen kommer sover du i sköna sängar bland lyxiga lakan. Sov ut lite för länge, släpp alla måsten och låt vår generösa frukostbuffé fylla dig med ny energi dagen därpå. Koppla av, du har tid, helgen är lite längre än i vanliga fall. Varmt välkommen!

Se aktuella perioder för erbjudandet under fakta & detaljer. Bli medlem för att ta del av erbjudandet här!

I erbjudandet ingår

  • Medlemserbjudande
  • Boende i vald rumskategori
  • Frukost & Wifi
Upp till 25 %