Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Röd Amaryllis blomma i fokus

Upplev Elite Stora Hotellets julbord

Med klassiska smaker, läckra uppläggningar och med många moderna inslag skapar Elite Stora Hotellet ett julbord utöver det vanliga.

Om erbjudandet

Med klassiska smaker, läckra uppläggningar och med många moderna inslag skapar vi ett julbord utöver det vanliga. Vi dukar upp allt från julens självklara favoriter till rätter med mer modern touch och smaker och kombinationer som överraskar.

Vårt julbord är både komplett och generöst med många olika sorters sill, gravad, rökt och kokt lax, småvarmt där prinskorv, köttbullar och Jansson kan kombineras med revbensspjäll och annat som hör julen till. Detta möter rätter med mer spännande smakupplevelser och munsbitar med nya influenser. Som avslutning finns självklart ett dignande dessertbord med flera läckra efterrätter och annat julgodis att toppa det hela med. För den som hellre avstår det söta kan istället välja en god ost. Eller varför inte göra både och?

Vårt julbord serveras i vår vackra festvåning. Den är dekorerad med omsorg för att skapa en härlig julstämning och ge julbordet en fantastisk inramning.

Väl mött på Elite Stora Hotellets julbord – en julupplevelse utöver det vanliga!

I paketet ingår

  • Julbord
  • Anrik miljö
  • Glögg & pepparkaka
  • Något för alla

Skicka en förfrågan till Elite Stora Hotellet, Örebro

Tack för att du kontaktar oss!

Vi hör av oss så snart vi kan.