Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Olika typer av godis på julbord.

Julbord på Elite Grand Hotel i Norrköping

Vi erbjuder ett julbord med klassiska smaker, läckra uppläggningar och med många moderna inslag. Julbordet serveras i vår restaurang eller i vår stämningsfulla festlokal som är dekorerad med omsorg för att skapa en härlig julkänsla.

OM ERBJUDANDET

Njut av ett välsmakande och generöst julbord i stämningsfull miljö.  Elite Grand Hotel dukar upp med julens självklara favoriter med smaker och kombinationer som överraskar.

Vårt julbord är både komplett och generöst med många olika sorters sill och lax, småvarmt där prinskorv, köttbullar och “Jansson” kan kombineras med omeletter, revbensspjäll och annat som hör julen till. Som avslutning finns självklart ett dignande dessertbord med flera läckra efterrätter och annat julgodis att toppa det hela med.

Hotellet har Norrköpings bästa läge, med vacker utsikt över Motala ström som under julen lyses upp av unika ljusinstallationer. Vårt julbord serveras den 29 november-21 december och vi erbjuder såväl lunch som kvällssittningar. Julfest med arbetskamraterna, en härlig stund med vännerna eller en lugn kväll med familjen. Vi välkomnar alla med glögg och pepparkakor!

JULBORD KVÄLL

Julbord kväll serveras tisdag-lördag - 795 kr

JULBORD LUNCH

Julbordslunch serveras tisdag-fredag - 495 kr

Dryckespaket går att köpa till och även alkoholfritt alternativ finns. Alla priser är inklusive moms men exklusive garderobsavgift.

Välkommen med din förfrågan på telefon 011-364 100 eller mail julbord.norrkoping@elite.se alternativt via formuläret nedan.

Kombinera ditt JULBORD MED ÖVERNATTNING

Till våra julbordsgäster erbjuder vi en rabatt på våra hotellrumspriser i mån av plats.

Önskar du boka övernattning i samband med julbord vänligen kontakta oss på 011-364100 eller maila oss på julbord.norrkoping@elite.se

I paketet ingår

  • Julbord
  • Glögg & pepparkaka
  • Anrik miljö
  • Något för alla
Från 795 SEK/person

Skicka en förfrågan till Elite Grand Hotel, Norrköping

Tack för att du kontaktar oss!

Vi hör av oss så snart vi kan.