Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Luleåbron, havet och gröna träd

Boosta energi

Unna dig en vistelse med fokus på att boosta din energi på Elite Stadshotellet i Luleå. Kombinera din hotellvistelse med endorfinladdad träning på Worldclass samt en löptur i vacker miljö.

Om erbjudandet

Unna er en resa med välmående i fokus. Upplev vackra Luleå med boende på anrika Elite Stadshotellet och närhet till allt staden har att erbjuda. Vid ankomst väntar ett fint hotellrum på er med gott snacks och en härliga smoothie. Utforska den slående naturen med en endorfinladdad löptur eller bege er till Lulåes utegym vid Östermalm endast 2 km bort. Elite Stadshotellet ligger på bästa utgångsläge för ert besök i Luleå, ett stenkast från stadens bästa restauranger, shopping, aktiviteter och natur. 

Inled morgonen med ett svalkande morgondopp i Gültzaudden som endast ligger 10 min promenad från hotellet. Efter doppet avnjuter ni en generös frukost under kristallkronorna i den vackra Festivitetessalen innan ni kör ett stärkande pass i vårt inhouse-gym Worldclass. Gymmet har stadens bästa utsikt över Norra hamnen och erbjuder allt ni behöver för att få den bästa uppladdningen för en dag ute på stan.

För er som vill maximera helgen med en löptur i Luleås vackra miljöer har vi tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa. Välj mellan tre rutter med varierande längd från 3 till 10 kilometer. 

Ni hittar alla rundorna här: Runkeeper

Läs mer om Elite Stadshotellet i Luleå

Ingår i paketet

  • Snacks och Smoothie
  • Träning på Worldclass
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & wifi
  • Guidade löpturer i vacker natur
Från 1290 SEK/natt

Skicka en förfrågan till Elite Stadshotellet, Luleå

Tack för att du kontaktar oss!

Vi hör av oss så snart vi kan.

In- och utcheckning :