Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Alla våra tjänster

Man i kostym som bär tre vita kuddar på bricka

På Elite Hotels strävar vi efter att erbjuda dig en anpassad och minnesvärd vistelse. Oavsett om du är en äventyrlig cyklist, en miljömedveten resenär eller helt enkelt vill koppla av och träna under din vistelse, så har vi något för dig.

Vi erbjuder en mångfald av bekvämligheter för att göra din vistelse minnesvärd. Utforska omgivningarna med våra gratis cyklar och upptäck områdets sevärdheter. För avkoppling erbjuder vi spa, gym, bastu och relaxavdelning. Välj din perfekta kudde från vår kuddmeny för en god natts sömn. Vi har även parkering, tvättservice, room service och gratis wifi. Vår höga säkerhetsstandard och enkel in- och utcheckning prioriterar din trygghet och bekvämlighet. Dessutom är vi stolta över att vara Green Key-certifierade och erbjuda husdjursvänliga rum på utvalda hotell, vilket är en del av vårt engagemang för miljön.

Oavsett om du är på en affärsresa, en romantisk helg eller en familjesemester, så ser vi fram emot att välkomna dig och göra din vistelse så bekväm och minnesvärd som möjligt.