Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Människor som skålar i Champagne

Nyårsweekend med supé och spa

Välkommen till den perfekta avslutningen av det gamla året och skönaste starten på det nya! Med vår nyårsweekend bor du bekvämt, avnjuter vår läckra nyårssupé på nyårsafton samt entré till Vana Spa.

Om erbjudandet

Fira in det kommande året på Elite Stadshotellet i Karlstad. Vi dukar upp för en kväll fylld av lyx med en exklusiv nyårssupé i vackra Vintermatsalen med bokningsbara tider från klockan 18:00. När klockan närmar sig tolvslaget flyttar ni upp till Rooftop by Vana på hotellets tak där ni tar del av den enastående utsikten över Klarälven och stadens magiska fyrverkerier ackompanjerat av ett glas Champagne och tilltugg. 

Paketet innefattar två övernattningar och är bokningsbart med ankomst 30/12 eller 31/12. Utöver nyårssupé och inträde på Vana Spa så ingår självklart vår generösa frukostbuffé på morgnarna. Ni väljer själva vilken av dagarna ni önskar gästa vårt Vana Spa. Ta tillfälle i akt att njuta av en hamamritual, koppla av i vår hydromassagepool med utsikt över Klarälven och kanske med en god smoothie i någon av sängarna vid den öppna spisen.

VÄLJ BLAND FÖLJANDE SPATIDER:

kl. 09:00-11:30
kl. 11.30-14.00
kl. 14.00-16.30
kl. 16.30-19.00
kl. 19.00-21.30
kl. 21.30-00.30 (endast nyårsafton)

Skriv i meddelandefältet vilken tid du önskar för spa samt nyårssupé, så återkommer vi med bekräftelse av tiderna till dig.

På Vana Spa erbjuder vi ett brett utbud av välgörande behandlingar som utförs av våra duktiga terapeuter. Här finns behandlingar för både ansikte och kropp som ni kan lägga till i ert spa-besök. I paketet ingår även fri tillgång till vår uppvärmda takpool på Rooftop by Vana under hela vistelsen. Läs mer om Vana Spa

Ingår i paketet

  • 3-rätters nyårssupé
  • Tolvslaget på Rooftop by Vana
  • Spa-entré
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & Wifi
Från 3243 SEK/person för 2 nätter

Skicka en förfrågan till Elite Stadshotellet, Karlstad

Tack för att du kontaktar oss!

Vi hör av oss så snart vi kan.

In- och utcheckning :