Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
En plats på julbordet hos Elite Hotels
Jul
Mat & dryck

Boka en unik julupplevelse - Julbord i Jönköping

Upptäck julens smaker på Elite Stora Hotellet i Jönköping.

OM ERBJUDANDET

Hos oss kan du njuta av en härlig mix av svenska klassiker och nya spännande smaker, veganska alternativ och ett fantastiskt dessertbord, allt serverat i våra vackra salonger från mitten av 1800-talet. Vi satsar lika mycket på dryck och musik som på maten för att ge dig en upplevelse utöver det vanliga.

Låt dig svepas med av Jultrions musik med Nina Bjurendstedts piano & sång, Fredrik Wiklunds trombon och Peter Arvidssons kontrabas. Upplev julstämningen i den storslagna Spegelsalen, som har varit en plats för högtidligheter under många jular genom åren. Låt dofterna, tillsammans med de vackra juldekorationerna och den stämningsfulla musiken ta dig med på en minnesvärd resa.

Sätt dig vid våra bord och upplev en kväll full av julstämning. Börja med vårt populära glöggmingel och fortsätt sedan upp till Spegelsalen för att njuta av smakrika sillar, strömming och goda tillbehör. Sedan fortsätter middagen med varm- och kallrökt lax, charkuterier och flera utsökta vegetariska alternativ. Oavsett vad du föredrar hittar du något nytt och spännande bland våra läckra rätter. Missa inte våra välgräddade köttbullar, färgglada sallader och utvalda ostar. Till dessert erbjuder vi en mängd söta läckerheter tillsammans med nybryggt kaffe.

Vårt julbord serveras från onsdag till lördag mellan den 29 november och 16 december. Vi erbjuder även lunch och kvällsjulbord för grupper på minimum 100 personer utanför ordinarie datum. Nytt för i år är möjligheten att boka en julfrukost för ditt företag eller din grupp i våra lokaler.

Observera att den 13:e december bjuder Jönköpings Lucia på underhållning istället för Jultrion.

Vi ser fram emot att ta hand om dig och dina nära och kära och hoppas att du hör av dig om du vill ha mer information. Kontakta oss gärna för rådgivning och offert.

I paketet ingår

  • Julbord
  • Anrik miljö
  • Något för alla
Från 895 SEK/person

Skicka en förfrågan till Elite Stora Hotellet, Jönköping

Tack för att du kontaktar oss!

Vi hör av oss så snart vi kan.