Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Julbord i Växjö

Bild på julbords pynt.

Julen är stämningsfull och magisk och firas bäst med ett julbord i Växjö! Hos oss upplever du allt det som hör julen till och får en underbar start på årets bästa högtid. Bland julens alla favoriter finns det plats för dig och alla dina nära och kära och vår kunniga och trevliga personal serverar er årets smaker i det klassiska julbordet. När kvällen börjar lida mot sitt slut finns det naturligtvis även möjlighet att sova över i någon av alla våra bekväma sängar.

Njut av julbord i Växjö på Elite Hotels

Börja julen med ett av Elite Hotels underbara julbord i Växjö. På Elite Stadshotellet välkomnar vi julen i en pampig och anrik byggnad, belägen mitt i stadens myller. På Elite Park Hotel bor du istället i lugn och ro men ändå med närheten till stadens innersta. Julborden hos oss med alla smaker och dofter är verkligen den perfekta starten inför julen och vår personal tar väl hand om er alla! Hos oss skapar vi nya minnen och laddar upp inför årets höjdpunkt – julen. Sill, glögg, köttbullar och skinka är bara början på alla de smaker som hör julen till. Det finns knappt något som är mysigare än en riktigt klassisk jul! Boka årets mest stämningsfulla kväll hos oss på Elite Hotels i Växjö.

Julbord i Växjö med övernattning

Boka julbord i Växjö med övernattning på Elite Hotels. Till slut kommer tyvärr även en julbordskväll till vägs ände, men hos oss på Elite Hotels kan du boka övernattning ihop med julbordet för att förlänga kvällen ytterligare. Du sover gott i bekväma sängar och vaknar upp till framdukad frukostbuffé med varma och kalla rätter för att starta dagen på ett mysigt sätt!

Varmt välkommen att boka julbord i Växjö hos oss på Elite Park Hotel eller Elite Stadshotellet och gör årets jul till en högtid du inte kommer att glömma!

Växjö

Elite Park Hotel, Växjö

Västra Esplanaden 10, 351 06 Växjö
Medlemspris
808Sek Per natt
Mer om hotellet
Växjö

Elite Stadshotellet, Växjö

Kungsgatan 6, 352 33 Växjö
Medlemspris
673Sek Per natt
Mer om hotellet