Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Spa weekend Stockholm

Person som håller i drink

Ta med dig din partner, bästa vän eller hela familjen på en härlig spa weekend i Stockholm! Vi har flera hotell med spa som bjuder in till en avkopplande semester i en harmonisk miljö. Boka en massage, ta ett dopp i poolen eller njut av en hälsosam drink i relaxavdelningen. Varmt välkommen till Elite Hotels!

BOKA EN SPA WEEKEND I STOCKHOLM

Åk på en mysig spa weekend i Stockholm och kom tillbaka som en ny människa. Elite Hotels har flera hotell med spa där du kan njuta av lyxiga behandlingar och koppla av i relaxavdelningen. Efter ditt spabesök kommer du tillbaka till ett mysigt hotellrum med en skön säng där du kan njuta av en god natts sömn.

Elite Hotel Marina Tower ligger precis vid vattnet och har en av Stockholms bästa utsikter. I hotellet ligger Sturebadet Marina Tower med jacuzzi, pool och bastu samt ett turkiskt hamambad. Vi har satt ihop flera spa weekend paket med övernattning i dubbelrum, inträde till Sturebadet och middag på SQ Bar och Restaurang som har fokus på nordiska smaker. Här kommer både du och ditt sällskap kunna trivas!

Elite Palace Hotel är det moderna hotellet mitt i Vasastan. Här hittar du Vana Spa som är arkitektritat för att vara en lugn miljö med unik stillhet som bjuder in till ro. Träna i det 300 kvm2 stora gymmet, svalka av dig i den underbara poolen och avsluta med ett besök i aromarummet. Även här finns mängder med lyxiga behandlingar att välja på för att unna dig själv det lilla extra.

SPA MED ÖVERNATTNING I STOCKHOLM

En spa weekend i Stockholm är den bästa semestern för både kropp och själ. Gör det enkelt för dig och boka ett av våra färdiga paket med allt inkluderat. Upplev avkoppling på högsta nivå och vila upp dig på ett spahotell. Utanför kan du känna stadens puls och allt fantastiskt Stockholm har att erbjuda! Här hittar du med info om Spa i Stockholm

Stockholm

Elite Hotel Marina Tower, Stockholm

Saltsjöqvarns Kaj 25, Nacka, 131 71 Stockholm
Medlemspris
925Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Palace Hotel, Stockholm

St Eriksgatan 115, 113 43 Stockholm
Medlemspris
779Sek Per natt
Mer om hotellet