Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Spa Södermalm

Bild på spa på södermalm

Ta med dig någon du tycker om eller kom själv och njut på mysigt spa med övernattning på Elite Hotels i närheten av Södermalm i Stockholm. Boka en underbar spaweekend hos oss och låt dig förföras av det rogivande klimatet. Vår personal står redo att välkomna dig och ditt sällskap till en lugn och avslappnad atmosfär där ni kan få njuta och hämta kraft. Läs mer om våra Spa i Stockholm!

SPA MED ÖVERNATTNING

Boka en komplett weekend med hotell och spa vid Södermalm redan idag! I alla våra spapaket ingår inträde till spa med tillgång till pool, aromarum, jacuzzi och ång- & torrbastu, gym- och konditionsträning samt boende i dubbelrum. Du får tillgång till Kerstin Florians produkter i duschen och får låna badrock, handduk och tofflor. Det ingår också en förstklassig frukostbuffé med både varma och kalla rätter. 

Varmt välkommen till ett av våra hotell med spa vid Södermalm i Stockholm! Upptäck våra andra spahotell i Stockholm.

Stockholm

Elite Palace Hotel, Stockholm

St Eriksgatan 115, 113 43 Stockholm
Medlemspris
779Sek Per natt
Mer om hotellet

VÅRA HOTELL MED SPA VID SÖDERMALM I STOCKHOLM

På kajkanten vid Stockholms inlopp hittar du Elite Hotel Marina Tower som är beläget i en historisk kvarnbyggnad bara några minuter från centrum. Hotellet erbjuder hotellrum med smakfull inredning, restaurang med uteservering och Sturebadet Marina Tower spa.

Sturebadet Marina Tower erbjuder en balans av mental avspänning, fysisk träning, välgörande behandlingar och hälsosam kost. Här kan du njuta av bad i bassäng, jacuzzi, ång- och torrbastu och gym- och konditionsträning. Alla behandlingar är enligt Kerstin Florians spa-koncept.

Du kan välja mellan flera olika spa-paket:

  • Lilla paketet ”För kroppen” två personer
  • Stora paketet ”För själen” två personer
  • Hamam paketet ”För lugnet” två personer
  • Sköna Söndag "De luxe" två personer