Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Spa på Östermalm

Spa på östermalm

Vill du bo mitt i centrala Stockholm och samtidigt njuta av en härlig spaweekend ska du övernatta på ett av våra lyxiga Elite Hotels. Du får tillgång till en uppsjö av sköna behandlingar som kombineras med huvudstadens storstadsliv. Ta med dig någon du tycker om och bjud dem på en helg de sent kommer att glömma. Vi på Elite Hotels ser fram emot att välkomna er till vårt Spa i Stockholm!

BOKA HOTELL PÅ ÖSTERMALM MED TILLHÖRANDE SPA

Om du vill fly vardagen och besöka spa på Östermalm i Stockholm så ska du boka in en vistelse på något av våra spahotell i Stockholm. På Elite Hotel Eden som är beläget mitt på Östermalm bor du i mysiga hotellrum och kan slappna av i hotellets relaxavdelning efter en värmande stund i bastun.

Om du vill ha nära till allt Östermalm men är ute efter spa med pool och behandlingar rekommenderar vi Elite Hotel Marina Tower eller Elite Palace Hotel med sitt vackra Vana Spa. Du har nära till trevliga promenadstråk, bra shopping och en uppsjö av andra nöjen. När du vill dra dig tillbaka till hotellrummet sover du gott i våra sköna sängar. Vår stora frukostbuffé väntar på dig när du vaknar nästa dag.

Stockholm

Elite Palace Hotel, Stockholm

St Eriksgatan 115, 113 43 Stockholm
Medlemspris
900 SEK/Natt Priset avser 2024-08-18
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Marina Tower, Stockholm

Saltsjöqvarns Kaj 25, Nacka, 131 71 Stockholm
Medlemspris
1044 SEK/Natt Priset avser 2024-08-11
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Eden Park Hotel

Sturegatan 22, 114 36 Stockholm
Medlemspris
1362 SEK/Natt Priset avser 2024-08-04
Mer om hotellet

SPA PÅ ÖSTERMALM MED ÖVERNATTNING

När du bokar ett av våra underbara spapaket ingår det alltid övernattning och tillgång till gym. Oavsett vilket av våra spahotell i Stockholm du väljer kan du vara säker på att du får en avkopplande och oförglömlig vistelse. Du bor mitt i centrum med tillgång till allt Stockholm har att erbjuda och efter sightseeingen kan du njuta av vårt stilrena och inbjudande spa. Avsluta kvällen med en god middag på någon av våra många restauranger med fokus på högkvalitativ mat.