Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Elite Hotel Ideon, Lund

Hotellobby med receptionsdisk, många matplatser och blå trappa

Elite Hotel Ideon, Lund

Scheelevagen 27, 223 63 Lund
8,1/10

Elite Hotel Ideon i Ideon Gateway är ett toppmodernt och trivsamt hotell. Här finns bekväma rum, flexibla konferenslokaler samt gym och bastu. Hotellet är en inbjudande mötesplats i Lund med en restaurang. Ett utmärkt val för såväl barnfamiljer som affärsgäster.

4-stjärnigt hotell
178 rökfria rum
Moderna och tysta rum
Familjevänligt
Restaurang
Stort gym
Bra läge i Ideon Science Park
Bra allmänna kommunikationer

Elite Hotel Ideon är ett toppmodernt hotell som erbjuder tysta och trivsamt inredda rum med sköna sängar. Hotellet är en del av landmärket Ideon Gateway, som med sina 19 våningar är Lunds högsta byggnad.

Här på Elite Hotel Ideon har vi skapat en internationell mötesplats med 178 rum, en restaurang och nio konferenslokaler för upp till 220 personer. NorthEast är vår avslappnade à la carte-restaurang som serverar nordiska rätter med asiatiska influenser. Hotellet har ett välutrustat gym med bastu och relax. Via receptionen finns möjlighet att låna en cykel och ta en tur ner till centrum. Det finns många sevärdheter i Lund, pittoreska stadsdelar med kullerstensgator, universitetshuset, Lunds domkyrka och Botaniska trädgården.

Elite Hotel Ideon är ett utmärkt val för fritidsresenären som vill njuta av en weekend på fint hotell, med bekväma rum, sköna sängar och en härlig frukostbuffé. Avfarten från E22 ligger nära hotellet och bussar till centrum går var tionde minut från hållplatsen (Ideon Gateway) utanför hotellet.

Familjevänligt hotell

Nu satsar vi ytterligare på familjer på Elite Hotel Ideon. Vi erbjuder 20 nya familjerum där det förutom en dubbelsäng finns två extrasängar i varje rum. På hotellet erbjuder vi även aktiviteter så som spel, böcker, pingisbord med mera. Hos oss finns något för både stora och små. Våra medarbetare kommer gärna med tips på aktiviteter för barnfamiljer i närområdet.

Bekvämligheter

Gym
Parkering
Restaurang
Miljömärkt
Room service

Våra rum