Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Elite Hotel Kiruna

Mysig hotellobby med mycket sittplatser och eldstad i mitten
Vänligen observera att bilden är en rendering.

Elite Hotel Kiruna

Torggatan 5, 981 30 Kiruna
Planerad öppning 2025

Under våren 2025 öppnar vi ett nytt och unikt hotell i centrala Kiruna. Hotellet kommer bli en del av den nya växande stadskärnan med 155 moderna hotellrum, två restauranger, konferensmöjligheter, en skybar och ett spektakulärt Vana Spa högst upp i hotellet.  

4-stjärnigt hotell
155 rökfria rum
2 restauranger
Skybar
Mötes- och konferensmöjligheter
Vana Spa & gym
Rooftop
Parkering

En ny hotellupplevelse växer fram nära älvar, skogar och fjäll i Kiruna. Inspirerad av stadens historia och naturens skönhet hyllar den lokala kulturen genom upplevelser, arkitektur och mat som väcker alla sinnen.

Hotellet kommer att vara en oas för gastronomiska äventyr med två restauranger som välkomnar gästerna från tidig morgon till sen kväll. Från den välsmakande frukostbuffén till de distinkta smakupplevelserna i eleganta restaurangmiljöer med enastående utsikt över den förtrollande naturen utanför.

Vana Spa blir en naturlig del av hotellet med rooftop spa på översta våningen med storslagen utsikt över Kirunas vackra landskap. Här kommer gästerna kunna koppla av i en exklusiv spamiljö med infinitypooler både ute och inne, bastur, hamam, spalounge, gym och ett flertal behandlingsrum. Upplev när Norrskenet lyser upp himlen i vackra färger eller njut av midnattssolen.


Upptäck en alldeles magisk plats i nordligaste Sverige, ett vidsträckt landskap format av älvarna, fjällen och sjöarna med norrsken och midnattssol som fond. Välkommen till Elite Hotel Kiruna under våren 2025!