Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Julpaket hotell med övernattning

Uppdukat bord med juldekorationer

Välkommen till Elite Hotels för att invänta julen. Hos oss bokar du julpaket hotell med övernattning och kombinerar allt det bästa julen har att erbjuda. Du får ett klassiskt julbord med fantastiska smaker och dofter som möter upp julen i en stämningsfull kväll. När kvällen börjar lida mot sitt slut finns det naturligtvis även möjlighet att sova över i någon av alla våra bekväma sängar. Med våra julpaket kan du gå på konsert, äta julbord och övernatta, allt perfekt paketerat för att passa just dig!

FÅ EN FÖRSMAK AV JULEN MED JULPAKET OCH HOTELL MED ÖVERNATTNING PÅ ELITE HOTELS

Upplev julens magi, smaker och dofter innan ni övernattar på något av våra unika hotell och kombinera allt det som hör julen till med något av våra julpaket. När ni bokar julpaket och hotell med övernattning på Elite Hotels tar vår fantastiska personal hand om er och ger er en underbar julstämning. Kom till Elite Hotels och ladda upp för den magiska julen!

STANNA ÖVER I TRIVSAMMA HOTELLRUM

Boka julbord med upplevelse och övernattning i mysiga hotellrum här på Elite Hotels. Inled julstämningen med en klassisk julkonsert eller marknad innan ni borstar av er snön och kommer in till det doftande julbordet. Hos oss får ni det bästa av julen innan ni kan sova ut i våra sköna sängar där du själv kan välja kudde från vår exklusiva kuddmeny. Varför inte göra så att julbordet varar så länge som möjligt? När natten är slut står den framdukade frukostbuffén med kalla och varma rätter och väntar för att ni ska få den allra bästa starten på dagen!

Varmt välkommen att boka julpaket hotell med övernattning hos oss på Elite Hotels och gör årets jul till en högtid ni inte kommer att glömma!