Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Elite Hotel Mollberg, Helsingborg

Mysig hotellmiljö med sittplatser, bardisk och tavlor

Om Elite Hotel Mollberg i Helsingborg

Stortorget 18, 252 23 Helsingborg
9/10

Elite Hotel Mollberg vid Stortorget i Helsingborg är en upplevelse utöver det vanliga. I en byggnad med anor från 1300-talet finns ett modernt hotell med karaktär, charm och individuella rum. Upplev atmosfären, besök våra uteserveringar, ta en paus på italienska Paolo's, njut av mat och dryck på vackra At Mollberg och ett unikt utbud av öl och destilat på The Bishops Arms.

4-stjärnigt hotell
131 rökfria rum
Anrik och klassisk atmosfär
Unik och charmig inredning
Restaurang at Mollberg
Café Paolo's
The Bishops Arms
Miljömärkt

Anrika Elite Hotel Mollberg erbjuder en upplevelse utöver det vanliga. Hotellets byggnad vid Stortorget har en historia som började med ett gästgiveri på 1300-talet, fortsatte med Hotell Mollberg år 1814 och är numera Elite Hotel Mollberg. Här bor du på ett unikt och charmigt hotell med mycket karaktär. Stanna till en stund, titta på den vackra fasaden och kom sedan in till lobbyn och se kristallkronan, den vackra trappan och ljuset som silar in från det glasmålade fönstret.

I den anrika byggnaden finns många vinklar och vrån vilket skapar individuella rum med egen karaktär. I den nyligen renoverade vindsvåningen sluttar golvet i korridoren och kanske ger en och annan golvbräda ifrån sig ett litet knarr. Gemensamt är att alla rum är moderna och har wifi. Med ombonad inredning och bekväma möbler finns utrymme för avkoppling, arbete och en god natts sömn. Några rum har utsikt mot gator och torg, andra mot innergården.

Affärsresenärer och semesterfirare uppskattar hotellets charmiga atmosfär, moderna och bekväma rum samt centrala läge i Helsingborg. En weekend på Elite Hotel Mollberg är lyx i vardagen.

På restaurang At Mollberg serveras svenska klassiker med fransk touch i en inspirerande miljö. Här äter våra gäster frukost och intill restaurangen finns den uppskattade baren. Paolo’s erbjuder mat från Italien och The Bishops Arms är en gastropub med genuint engelsk atmosfär.

Elite Hotel Mollberg är ett fullservicehotell med festvåning och möteslokaler för upp till 85 personer. I anslutning till restaurang At Mollberg finns chambre séparée som kan bokas för större sällskap. Hotellet ligger inom gångavstånd till Helsingborg C och till Helsingör-färjan. Shopping, nöjen och sevärdheter finns direkt utanför hotellets entré. 

Bekvämligheter

Bar
Restaurang
Parkering
Djur
Relax
Miljömärkt
Room service

Våra rum