Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Upplev Halmstad

Välkommen till Halmstad – pärlan vid Västkusten och porten till Halland! Upptäck den unika charm som präglar denna fantastiska stad, omgiven av vackra stränder och kustlinjer.

Utforska den underbara naturen i Halland, känt för sina gröna landskap och kustskönhet. Ta en avkopplande promenad längs Västkustens gyllene stränder eller besök det pulserande stadslivet i Halmstad med dess kulturella evenemang och nattliv. Oavsett om du är här för avkoppling, äventyr eller affärer, erbjuder Halmstad och Halland en mångfald av aktiviteter. Boka din vistelse på Elite Hotell Mårtenson och låt oss vara din bas när du utforskar allt som denna underbara region har att erbjuda. Med närhet till populära sevärdheter som Halmstads Slott och vackra stränder som Tylösand blir din vistelse komplett.

Våra paket

Välkommen till att skapa oförglömliga upplevelser hos oss. Upptäck våra aktuella paket och erbjudanden på Elite Hotell Mårtenson i Halmstad!

Boka våra paket

Franz Dining & Stay

Med vårt exklusiva paket får du inte bara boende i en unik atmosfär utan också en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga.

Från
2242 SEK/natt
Läs mer
Skrattande kvinna och man på café

Afternoon Tea med övernattning

Sätt extra guldkant på lördagen med vårt klassiska Afternoon Tea i mysiga Gretas Café kombinerat med bekvämt boende och generös frukostbuffé.

Från
1842 SEK/natt
Läs mer

Restauranger i Halmstad

Franz Bistro & Bar

Öppettider

Läs mer
Monter med bakelser och dryck på café

Gretas Café

Öppettider

Läs mer
Takterrass med männsikor

Gretas Tak

Öppettider

Läs mer