Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Spa weekend Göteborg

Relaxmiljö med liten pool, solsängar och fönster

Unna dig en mysig spa weekend i Göteborg! Ta in på Elite Hotels i Göteborg där du kan njuta av en avkopplande stund i bastun och dricka hälsosamma drinkar i relaxavdelningen. Boka din nästa resa redan idag!

Göteborg

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Kungsportsavenyn 36-38, 411 36 Göteborg
Medlemspris
776Sek Per natt
Mer om hotellet
Göteborg

Elite Plaza Hotel, Göteborg

Vastra Hamngatan 3, 411 17 Göteborg
Medlemspris
748Sek Per natt
Mer om hotellet

BOKA EN SPA WEEKEND I GÖTEBORG

Ta med din partner, bästa vän eller någon annan du tycker om på Spa i Göteborg som blir ett trevligt avbrott i vardagen. Här på Elite Hotels bor du i mysiga hotellrum med sköna sängar där du definitivt kommer att få en god natts sömn. Dessutom kan du själv välja kudde från vår exklusiva kuddmeny. När du vaknar har vi dukat upp en stor frukostbuffé med både varma och kalla rätter som är den perfekta starten på dagen.

På båda våra hotell i Göteborg finns gymavdelning och en mysig relaxavdelning med bastu där du kan koppla av i en lugn atmosfär. Boka ett av våra mysiga hotell för en spa weekend i Göteborg.

VÅRA HOTELL I GÖTEBORG

Elite Park Avenue Hotel är ett elegant hotell beläget på Göteborgs paradgata Avenyn. Här bor du på ett fullservicehotell och kan vara säker på att vår serviceinriktade personal alltid hjälper dig. Förutom bastu och relaxavdelning finns det en mysig liten pool där du kan ta ett svalkande dopp och känna hur hela kroppen slappnar av.

Elite Plaza Hotel ligger i ett lugnt område av Göteborg vilket är perfekt när det är en rofylld semester du är ute efter. Rummen är exklusivt inredda med skandinavisk design som ger en harmonisk miljö. På Plaza Bar kan du njuta av goda drinkar och sedan gå vidare till restaurangen Swea Wine & Dine för en matupplevelse med svenska smaker.

SEMESTER MED AVKOPPLING

Boka en spa weekend i Göteborg där du kan ladda batterierna. På Elite Hotels står vi redo att välkomna dig och ditt sällskap till våra trivsamma hotell med en lugn och harmonisk atmosfär. Koppla av inne på hotellet och upplev stadens puls precis utanför. Boka idag!

Tillbaka till Hotell Göteborg