Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Julbord i Göteborg på Elite hotels

Glögg på bricka med kottar och ljus runtom

Välkomna julen med ett härligt julbord i Göteborg på Elite Plaza Hotel. Mycket mat och goda smaker hör julen till och detta är precis vad du får hos oss. Ta med dina nära och kära på en underbar julmiddag där stämningen är på topp. Vår serviceinriktade personal står redo att välkomna er för en helkväll där det skapas nya minnen för livet. Vi erbjuder även övernattning i våra mysiga hotellrum.

Göteborg

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Kungsportsavenyn 36-38, 411 36 Göteborg
Medlemspris
776Sek Per natt
Mer om hotellet
Göteborg

Elite Plaza Hotel, Göteborg

Vastra Hamngatan 3, 411 17 Göteborg
Medlemspris
748Sek Per natt
Mer om hotellet

NJUT AV JULENS SMAKER PÅ ELITE PLAZA HOTEL

Femstjärniga Elite Plaza Hotel ligger mitt i hjärtat av Göteborg i ett lugnt och trivsamt område. I den mysiga restaurangen som är vackert julpyntad serveras ett av de bästa julborden i Göteborg med julens mest uppskattade smaker. Här får du en smakupplevelse utöver det vanliga och kan se fram emot en trevlig kväll tillsammans med ditt sällskap som du sent kommer att glömma. Vi serverar god dryck och julmat i världsklass för att julkänslan ska få infinna sig på riktigt.

JULBORD MED ÖVERNATTNING I GÖTEBORG 

Boka julbord med övernattning i Göteborg här på Elite Hotels. Efter en kväll med mat, dryck och härlig stämning är det perfekt att komma tillbaka till ett av våra mysiga hotellrum som är trivsamt inredda för avkoppling. Du kommer att sova gott i våra mjuka och sköna sängar där du själv har valt din kudde från vår exklusiva kuddmeny. När du vaknar har vi dukat fram vår stora frukostbuffé som är en underbar start på dagen. Vill du få en hälsosam start ska du besöka vårt härliga gym och avsluta med en avkopplande stund i bastun.

 

Tillbaka till Hotell Göteborg