Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hundvänliga restauranger i Stockholm

Tallrikar med olika middagsrätter

De allra flesta känner till de åtråvärda Michelinstjärnorna, men visste du att Michelinguiden även delar ut utmärkelsen Bib Gormand till prisvärda krogar med lysande kokkonster? Vi har besökt några av Stockholms bästa restauranger som är utnämnda på listan.


KOMMENDÖREN

I bardelen på Kommendören välkomnas även fyrbenta gäster. Här kan du njuta av både riktigt bra mat och välgjorda drinkar i en cool, industriell miljö. Perfekt ställe att besöka när man är ute efter en fantastisk matupplevelse, men inte vill lämna hunden hemma.

Kommendörsgatan 7

PARADEN

Paraden håller öppet från tidig morgon till sen kväll och serverar både frukost, lunch, brunch och middag. Hundar är välkomna i matsalen och baren på gatuplan. Paraden passar lika bra för ett mål mat som för ett glas vin och lite tilltugg. Varför inte svänga förbi på en after work här med hunden?

Valhallavägen 147 

TAVERNA BRILLO

På Taverna Brillo trivs både tvåbenta och fyrbenta gäster. Här serveras italieninspirerad mat med svenska råvaror – deras fantastiska löjromspizza är en populär favorit hos många. Perfekt plats för ett glas vin såväl som en finmiddag.

Sturegatan 6

DAPHNES

Supermysig restaurang som är som tagen ur en fransk film – på borden ligger vita dukar, väggarna är av tegel och lokalen är upplyst av ljusprydda kristallkronor. Daphnes erbjuder en klassisk fransk meny, en omfattande vinlista, välgjorda drinkar och plats för hunden.

Artillerigatan 56

Pastarätt på en grön tallrik

Fotograf: Sandra Beijer

 

PANE VINO

Stämningsfull italienare på söder med fantastisk mat! Att den är hundvänlig är ett stort plus i kanten. Här kan man njuta av gudomlig pasta och välgjord pizza i olika miljöer. Vi är extra förtjusta i deras växthus där man kan hänga i en mysig och grönskande miljö året runt.

Brännkyrkagatan 93

BROMS

Broms är beläget i hjärtat av Karlaplan och är en självklar mötesplats för de som bor i kvarteret. Här kan du äta dagens alla mål och dricka gott i en spännande miljö. I delikatessen har du även möjlighet att köpa hem nybakat bröd, charkuterier och ostar. På Broms trivs alla, människor som hundar!

Karlavägen 76

BISTRO BANANAS

Enligt många serveras Stockholms bästa pizza just här på Bistro Bananas. Här finns, förutom gudomlig pizza och iskall öl, även plats för din fyrbenta kompis. Den hippa och avslappnade miljön passar lika bra en lugn vardagskväll som en livlig lördag.

Skånegatan 47

NYTORGET 6

Frukost, lunch, middag, after work eller kvällssnacks – här kan du och din fyrbenta kompis umgås från tidig morgon till sen kväll. Menyn består av en härlig mix av rätter från olika kök, i olika storlekar – det finns därför något för alla!

Nytorget 6

Relaterade artiklar