Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Roliga saker att göra för barn i Örnsköldsvik

Upp och nervänd skateboard

Spring, busa, hoppa och lek! I Örnsköldsvik finns det aktiviteter för hela familjen. Här har vi samlat roliga saker att göra i Örnsköldsvik för både små och stora barn!

BADA I PARADISET

Paradiset är ett av de största upplevelsebaden i Sverige och ett besök här är perfekt att göra med barn i Örnsköldsvik. Susa fram genom virvlande forsar, åk långa vattenrutschbanor eller njut i stilla laguner – här finns något för alla åldrar. I spaet kan de vuxna som vill vara för sig själva koppla av en stund.

LEK PÅ BAAZINGA

Baazinga är ett lekland fullt med roliga aktiviteter att göra för barn i Örnsköldsvik. Här kommer alla barn med spring i benen få en fantastisk dag bland rutschkanor, labyrinter, bollhav och studsmattor.

KÄNNA ADRENALINET PÅ AKTIVATOR PARK HÖGHÖJDSBANA

Aktivator höghöjdsbana är något för de våghalsiga barnen. Det finns sex banor med olika svårighetsgrader som du ska ta dig igenom uppe bland trädtopparna. Hinderna består av stockar och rep som du ska gå på och det hela avslutas med en hisnande tur i linbanan.

UPPTÄCK SAGOR PÅ KÄLLARBACKEN SAGA

Källarbacken Saga är drömmen för alla små barn. Här får sagorna liv och ni kan upptäcka bland annat Tre små grisar, Guldlock, De tre björnarna, Bockarna Bruse och Tomtebobarna. Det finns även ett litet café där ni kan ta en fika.

SKATEA I LUNGVIKSPARKEN

För alla barn som gillar att åka bräda är ett besök i Lungviksparken ett måste att göra i Örnsköldsvik. På 800 kvm finns allt för att åka skateboard, bmx, inlines och kick-bike.

BO ÖVER HOS OSS PÅ ELITE HOTELS

Ta med familjen och res till Örnsköldsvik. Hos oss på Elite Plaza Hotel finns det gott om plats för alla att bo över. Hotellet är beläget fint precis vid vattnet med närhet till att kul staden har att erbjuda.

Relaterade artiklar