Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Malmös bästa restauranger

En specialgjord drink

Utforska några av Malmös bästa restauranger med smaker inspirerade av världens kök. Njut av läckra smaker, kreativa drinkar och mysiga restaurangmiljöer. Det finns många bra restauranger i Malmö, här är några av våra favoriter just nu.


QUAN BY QUAN

På Quan kan du njuta av läckra rätter med smakinspiration från det östasiatiska köket. Tempura, Korean BBQ, Bao Buns och Sashimi – här hittar du det bästa från Korea, Japan och Kina. Beställ gärna in flera rätter att dela på och sitt kvar extra länge och njut. Quan erbjuder även en trevlig lunchmeny samt en gedigen drinklista för den perfekta matchningen till just din middag.Lax på ett lyxigt svart fat

KOL & COCKTAILS

Precis som namnet avslöjar erbjuder KOL & Cocktails mat tillredd över kolgrill med tillhörande goda drinkar. Inled kvällen med en färgglad cocktail gjord på handpressade juicer och kreativa råvaror. På KOL & Cocktails är stämningen alltid på topp med härlig musik och en inbjudande miljö där alla kan känna sig välkomna. På helgerna står olika DJ:s för underhållningen och under veckorna finns även en trevlig lunchmeny att tillgå.

 

LA ROCHE VIN OCH TAPAS

Dröm dig bort till medelhavet och den spanska matkulturen. På La Roche vin och tapas serveras fantastisk mat och dryck där traditionella rätter som Patatas Bravas, Gamlas al ajillo och Calamares är populära val. Dela gärna på flera rätter för en riktigt härlig kväll i mysig restaurangmiljö. La Roche vin och tapas ligger ett stenkast från Lilla Torg i centrala Malmö.

 

NAMU

Namu ligger i samma byggnad som Elite Hotel Esplanade och drivs av Jennie Walldén som vann Sveriges mästerkock år 2013. Här möts de bästa smakerna från Sverige och Korea i en unik smakupplevelse du inte vill missa. Kvällsmenyn består av spännande mellanrätter som även går bra att dela. För den som vill få ut det mesta av sin upplevelse finns även färdiga menyer med tre eller fem rätter där du tas med på en kulinarisk resa från Korea till Skåne.En grupp personer som utbringar en skål

THE BISHOPS ARMS

Kliv in i en ombonad klassisk engelsk pubmiljö och spendera en härlig kväll tillsammans med nära och kära. The Bishops Arms finns på två platser i Malmö, en vid Gustav Adolfs Torg och en vid Elite Hotel Savoy, precis intill Malmö Centralstation. På menyn hittar du allt från läckra högrevsburgare till Fish’n Chips och gott om vegetariska alternativ. Här erbjuds dessutom ett av Malmös största utbud av fatöl och whisky.

 

Relaterade artiklar