Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Restauranger i Lund

Kvinna som äter mat på restaurang

Unna dig ett restaurangbesök i Lund! Det finns många bra restauranger i Lund med mat från världens alla hörn. Slå dig ner på en solig uteservering eller boka bord på en mysig Italiensk restaurang mitt i stadskärnan. Här finns något för alla smaker.


PAOLO’S

Upplev det bästa från den Italienska köket på den trevliga restaurangen Paolo's. Här kan du njuta av ett stort utbud av rykande färska pizzor, bakverk och pasta. Dessutom finns det möjlighet att förlänga matupplevelsen då du kan handla med dig Italienska delikatesser hem. Till Paolo's är du välkommen både för lunch, fika, after work och middag. 

MAT & DESTILLAT

Är du ute efter svenska smaker? Då ska du till Mat & Destillat. Här möts det bästa från förr och nu i form av vällagade, klassiska rätter med nyskapande tekniker och tankar. Smakerna du känner igen, fast med en modern tvist. Efter maten kan du även njuta av grymma drinkar i cocktailbaren där du hittar ett stort urval av både klassiker och restaurangens egna drinkar.

BONSAI SUSHI BAR

Glöm det tråkiga, lokala sushihaket – här finns ordentlig sushi som smakar som det ska göra. Varje bit lagas och läggs upp med omsorg, ”att äta med ögat” är inte bara ett uttryck här. Det är vackert, gott och prisvärt. Ring gärna och beställ i förväg för att minimera väntetiden.

Pastarätt med mycket ost


LA CUCINA

Här hittar du Lunds bästa pizza. De lagas med tomaternas tomat San Marzano, mozzarella och diverse toppings innan de bakas i en vedugn. Alla råvaror är noggrant utvalda från Italien, och det märks. Det är genuint och vällagat med mycket omsorg. Det finns även färska pastarätter och veganska alternativ på menyn, så här finns det något för de flesta.

RESTAURANG M.E.A.T

M.E.A.T är ett modernt steakhouse med influenser från det amerikanska köket. Fokus ligger på det kolgrillade köttet som serveras med gästens egna val av tillbehör. Hit kommer man när man är sugen på en god köttbit.

 

Relaterade artiklar