Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Restauranger i Linköping

Restaurang Storan i Linköping

Linköping erbjuder ett brett utbud av mysiga restauranger. Unna dig en god lunch eller ta med familjen på en härlig middag längst den vackra Stångån. Här finns verkligen något för alla smaker.


THE BISHOPS ARMS

The Bishops Arms är en brittiskt inspirerad gastropub som serverar vällagad mat av hög kvalité. Med ett av Linköpings bredaste utbud av öl och whisky kan deras erfarna personal även rekommendera en ny spännande dryck till maten. Upptäck deras aptitretande meny och ta med vännerna för en härlig kväll tillsammans med mat och dryck.

Läs mer om The Bishops Arms i Linköping här

STORAN

Mitt i centrala Linköping, i samma byggnad som anrika Elite Stora Hotellet finns restaurangen Storan. Storan beskriver sig själva som en modern restaurang med rötterna i gamla traditioner och här har vällagad mat serverats under 100 års tid. Än idag är restaurangen mycket populär såväl bland Linköpingsborna som inresta gäster. Njut av deras härliga à la carte meny och unna dig något gott från restaurangens dessertmeny

Läs mer om Storan och deras populära à la carte här

JOHANNES KÖK

På Johannes kök kan alla köttälskare finna sin nya favoriträtt. Välj bland utvalda köttstycken och låt restaurangens kockar steka eller grilla den till rätt stekgrad. Utöver de klassiska tillbehören finns här nya spännande smaker som serveras till din köttbit. Inspirationen till Johannes kök kommer från en resa som ägaren Johannes gjorde till Buenos Aires för några år sedan. Atmosfären här är unik i sitt slag där hantverket, människorna och servicen alltid är i fokus. 

RICO

Unna dig en cocktail från Ricos drinkmeny eller en god middag. På Rico serveras kött från lokala gårdar med klassiska tillbehör. För den som vill utforska nya smakkombinationer finns även alternativa tillbehör som sötpotatis eller smörstekt svartkål.  Missa inte restaurangen god förrätter och avsluta kvällen med en mustig dessert. 

STÅNGS MAGASIN

Med sitt vackra läge längst Stångån erbjuder Stångs Magasin en middagsupplevelse utöver det vanliga. Restaurangen är KRAV-certifierad och serverar mat lagad på närproducerade varor av hög kvalité. Här kan gästerna välja mellan en 4-rättersmeny eller restaurangens härliga kvällsmeny. Utöver detta kan man även köpa med deras specialframtagna fredagspåse där vällagad mat kan tas med och avnjutas hemifrån.  

BK

BK beskriver sig själva som Linköpings skönaste vardagsrum.  Restaurangen ligger mitt på Ågatan i centrala Linköping och serverar klassisk mat som ostron, kött och goda fiskrätter. För den som önskar finns även möjlighet att sätta ihop en egen rätt där valfritt kött grillas och serveras med egenvalda tillbehör. Här presenteras mat på ett vackert sätt av trevlig personal.

Relaterade artiklar