Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Glass i Jönköping

Tre glassar från Elite Stora hotellets glassbar

Nu finns det ännu en anledning att besöka Jönköping i sommar. I samarbete med Grenna Glass och Vista Gårdsrosteri öppnar Storans Glassbar upp portarna till en ny smakupplevelse.

 

STORANS GLASSBAR

Precis intill den mysiga hamnkanalen i hjärtat av Jönköping hittar du Storans Glassbar. Slå dig ner och njut av hantverksmässig glass utan tillsatser, gjord med omsorg av Grenna Glass. Till detta beställs med fördel en riktigt god ekologisk kaffe, gjord på lokalrostade kaffebönor från Vista Gårdsrosteri.

Storans glassbar har nu stängt för säsongen.

"Kom förbi oss för en mästerlig glass och kaffe som förtärs med gott samvete mitt i stadens pulserande kärna!"

GUSTAV KALOGIROU, HOTELLDIREKTÖR PÅ ELITE STORA HOTELLET I JÖNKÖPING

Grenna Glass, har precis som namnet avslöjar, sina rötter i Gränna. Inspirerade av grundarens Mormor skapas här kreativa smaker på enkla och fina råvaror. På Storans Glassbar kan du smaka på den klassiska glassen Anna-Lisas Polka Polka eller välja bland många egentillverkade smakkombinationer. Under kvällarna finns möjlighet att beställa drinkar och sitta kvar riktigt länge på den mysiga uteserveringen. Hela dagarna serveras även det lokalrostade kaffet från Vista Gårdsrosteri, en perfekt smakkombination inför sommarens härliga dagar.

"Vi älskar att samarbeta lokalt med råvaror som gör gott för både miljö och för den som får möjlighet att njuta av dem. Att få starta en glassbar i centrala Jönköping är dessutom otroligt roligt!”"

GUSTAV KALOGIROU OM VARFÖR ELITE STORA HOTELLET VALT ATT STARTA EN GLASSBAR


Kvinna håller i glass från Elite Stora hotellets glassbar

 

Relaterade artiklar