Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Kvinna sittandes på poolkant framför man i pool
Mat & dryck
Spa & relax
Vana Spa

Vana Sunday Funday

Avsluta veckan på bästa sätt med vårt exklusiva spapaket som inkluderar boende, spa och tvårätters middag, tillgängligt på flera av våra eleganta hotell med Vana Spa.

Om erbjudandet

Oavsett om du längtar efter avkoppling, en gastronomisk upplevelse eller övernattning i lyxiga omgivningar, så har vi det perfekta paketet för dig. Njut av en avkopplande dag på vårt Vana Spa med allt från uppvärmda utomhuspooler, avslappnande bastur till välgörande behandlingar för att återställa balansen i sinnet och kroppen. Efter en dag med avkoppling väntar en läcker tvårätters middag på vår gastropub, The Bishops Arms, där du kan njuta av en kulinarisk resa av smaker och dofter. För er som besöker The Wood Hotel by Elite i Skellefteå väntar en trerätters middag på den italienska restaurangen Paolo's.

På alla våra utvalda hotell så ingår spainträde, övernattning och en utsökt middag. Ge dig själv eller någon du tycker om den ultimata gåvan av välbefinnande och njutning!

Välj mellan olika spatider på utvalda anläggningar och skriv önskad tid för spa och middag i kommentarsfältet vid bokning.

Ingår i paketet

  • Övernattning
  • Inträde till Vana Spa
  • Tvårätters middag
  • Frukost & Wifi
  • Lokala avvikelser kan förekomma
  • Notera önskad slottid för spabesök vid bokning
Från 2190 SEK/natt
Stockholm

Elite Palace Hotel

St Eriksgatan 115

Mitt i mysiga Vasastan hittar ni Vana Spa i Stockholm. Koppla av i en härlig miljö med pool, jacuzzi, ång- och torrbastu och aromarum. Bo på Elite Palace Hotel i Stockholm, hotellet är beläget i en fridfull omgivning med närhet till alla Stockholms attraktioner. Här avnjuter ni en tvårätters middag på hotellets gastropub The Bishops Arms.

Slottider VANA SPA sTOCKHOLM

Ankomstdagen: 15.00-18.00 (200 SEK/person extra, betalas på plats)
Avresedagen: 10.00-13.00
Avresedagen: 11.00-14.00
Avresedagen: 12.00-15.00

Vänligen skriv önskad tid för spa och middag i kommentarsfältet vid bokning!

Från
2990