Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
En kvinna och barn gosar och njuter av varsin dryck
Familj
Mat & dryck
Spa & relax

Dinner & Day Spa Family Edition

Njut av boende med middag och inträde till till nya Vana Spa Borlänge med hela familjen!

OM ERBJUDANDET

Välkommen till Elite Hotel Brage i Borlänge, där vi erbjuder ett fantastiskt hotellpaket för hela familjen. Här får barnen en goodiebag med spännande innehåll vid ankomst. Njut av en härlig vistelse i rymliga rum, koppla av i nya Vana Spa och njut av en utsökt middag tillsammans. Vi strävar efter att erbjuda en komplett och bekväm upplevelse som är skräddarsydd efter era behov. Ni väljer vilken av dagarna ni önskar att besöka vårt spa under er vistelse. Oavsett om ni vill ta ett uppfriskande dopp i poolen, koppla av i bastun eller njuta av en avslappnande massage, så finns det något för alla. Efter en avkopplande dag väntar en fantastisk middag på vår gastropub The Bishops Arms som serverar smakrika rätter för hela familjen. Sov gott i bekväma sängar och se fram emot en generös frukostbuffé nästa dag. Varmt välkomna till en oförglömlig hotellupplevelse!

SPATIDER

Välj mellan följande tider på ankomstdagen: 12.00-14.30, 14.30-16.30 eller  17.00- 19.30 
Välj mellan följande tider på avresedagen: 09.00-11.30 eller 12.00-14.30

Fyll i meddelandefältet vid bokning vilken av följande tider ni önskar att besöka spat under er vistelse. Behöver ni hjälp med er bokning, vänligen kontakta: borlange@vana.se, 010-64 15 155.

Ingår i paketet

  • Boende i familjerum
  • Spa-entré för hela familjen
  • Middag
  • Goodiebag till barnen
  • Frukost & wifi
Från 3435 SEK/natt
Borlänge

Elite Hotel Brage

Stationsgatan 1-3

Elite Hotel Brage är beläget mitt i Borlänge. Här bor du bekvämt i renoverade rum med närheten till allt som Dalarna har att erbjuda. På hotellet finns även den uppskattade gastropuben The Bishops Arms.

Från
3435